Dincolo de canabinoizi: S-au descoperit noi compuși promițători de canabis

Val
Read Time:2 Minute, 13 Second

Juva-019” și ”Juva-042”, compuși non-canabinoizi descoperiți de cercetătorii de la Juva Life, demonstrează că beneficiul medical al canabisului depășește canabinoizii.

Inflamația cronică este cauza principală a zeci de boli și afecțiuni. Cu toate acestea, medicina modernă și produsele farmaceutice nu sunt întotdeauna cele mai bune soluții. În 2020, supradozele de droguri au atins un maxim istoric de 93.000 de decese. Peste tot în lume, cercetătorii caută alternative la AINS (medicament antiinflamator nesteroidian) și la medicamentele mortale pe bază de opioide.

Activ în aproape toate aspectele industriei legale a canabisului, Doug Chloupek are o istorie lungă și extinsă în lumea canabisului. Astăzi, în calitate de CEO și fondator al Juva Life, Chloupek și echipa sa de cercetători au descoperit compuși noi, non-canabinoizi din canabis, care pot oferi o descoperire semnificativă în controlul inflamației.

 

Filozofia orientală și medicina de vest

Chloupek a început această misiune reunind profesioniști din industria non-cannabis, pentru a prelua misterele canabisului și a veni cu o formulă pentru beneficii terapeutice. Cu toate acestea, pe măsură ce cercetarea s-a desfășurat, această echipă de cercetători foarte apreciată a găsit câteva descoperiri uimitoare.

Cercetând de ce ”efectul de anturaj” sporește efectele diferiților compuși, cercetătorii au descoperit Juva-019 și Juva-042. Acum, echipa lucrează pentru a muta acești doi compuși prin calea de dezvoltare a medicamentelor.

Inflamația este rădăcina majorității bolilor care afectează oamenii astăzi, iar controlul inflamației este o industrie de 95 de miliarde de dolari.

Juva-019 și Juva-042:

  • Juva-019 – reglează două dintre căile de inflamație din corpul uman
  • Juva-042 – reglează opt dintre căile de inflamație din corpul uman

 

Registrul pacienților permite o cercetare mai bună

Echipa ”Juva Research” colectează date cantitative pentru a crea o bază de referință pentru cele mai bune produse. La încheierea cercetării, ei intenționează să reia un produs formulat în registrul de cercetare pentru aceleași condiții pentru o comparație asemănătoare pentru eficacitatea noilor molecule.

Chloupek spune că scopul nu este de a aduce produsele la aprobarea finală a consumatorului final de către FDA, ci de a dovedi profilul de siguranță umană și de a acționa ca un accelerator pentru entitățile farmaceutice mai mari pentru a duce compușii la utilizare comercială completă. Mai exact, ei caută date de siguranță, toxicologie și eficacitate.

Juva a creat o cale cu totul nouă pentru a ajunge la același obiectiv final – mai ieftin și mai rapid decât cercetarea compușilor farmaceutici.

Urmăriți sau ascultați interviul complet pentru a afla cum lucrează Chloupek și Juva Life pentru a muta posibilitățile terapeutice ale canabisului pentru a trece de la tratamentul post-boală la prevenirea înainte de boală.

 

Sursa: www.cannabistech.com

 

Distribuie și tu:

Lasă un răspuns

Next Post

Noi descoperiri despre canabinoizii Canabicitran și Canabitriol

În clasificarea tipurilor de canabinoizi care există, sunt recunoscute trei categorii principale: fitocanabinoizii – care se găsesc în mod natural în planta de canabis, endocanabinoizii – găsiți în corpul uman și canabinoizii sintetizați chimic. Au fost identificați mulți fitocanabinoizi, iar cercetările continuă să descopere alții. Să aruncăm o privire la […]

Nu ai dreptul să copiezi conținutul acestei pagini!