www.valentinchiper.com a fost fondat în 2021 după ce am renunțat la Comunitatea Pro Canabis după ani de activitate. Comunitatea Pro Canabis (CPC) a fost o comunitate frumoasă de pasionați de canabis care și-au unit forțele să împărtășească informații utile cu toată lumea despre planta de canabis și industria care reiese din aceasta. Cu timpul, această comunitate s-a redus, rămânând doar eu. Așa am decis să renunț la numele de CPC și să continui singur acest drum, început în 2008. Orice s-ar întâmpla în această industrie în creștere rapidă, voi fi printre primii care vă vor aduce cele mai recente informații, deoarece încerc să fiu cel mai bun în a vă oferi știri exclusive.

Sunt foarte bine informat despre proprietățile medicinale ale plantei de canabis, despre canabinoizi, terpene, concentrate și cultivare și încerc cu succes să schimb concepția generală greșită despre această plantă magnifică.

Bun venit pe ValentinChiper.com.

 

 

Dacă dorești să faci publicitate pe website, dacă dorești să sponsorizezi acest website, dacă dorești asistență pentru culturi legale de cânepă, sau pentru orice alt gând, te rog să folosești rubrica CONTACT de pe website!

Susținându-mă pe mine, susții informațiile de calitate!

Mulțumesc pentru susținere!