Nu avem cu toții dreptul să știm ce intră în corpul nostru și să judecăm dacă vrem să-l consumăm sau nu? Într-un mediu necontrolat este ușor să intrați în contact cu substanțe nedorite, toxine, microorganisme sau orice alte contaminari.

Din păcate, nu este întotdeauna evident pentru ochiul uman că produsul conține mucegaiuri, bacterii, ciuperci, etc. Acest lucru poate avea un impact mare asupra sănătății noastre provocând foarte multe daune, în special pentru acei consumatori care îl folosesc în scopuri medicinale.

Potența produsului, profilul său de canabinoid, este o altă valoare importantă pentru a înțelege ce se consumă și cum ar putea afecta corpul.

 

Din ce în ce mai multe concentrate de canabis sunt folosite de consumatori în scopuri medicinale. Solvenții sunt folosiți în multe cazuri, pentru a extrage canabinoizii. Butanul, hexanul, alcoolul izopropilic și etanolul sunt toți solvenți utilizați în mod obișnuit în extracția concentratului de canabis și aceștia pot lăsa reziduuri nedorite care pot fi foarte dăunătoare pentru sănătatea noastră.

Avem în Europa servicii de astfel de laboratoare oferit companiilor și ONG-urilor din domeniu.

 

 

OFERTELE CU CELE MAI CĂUTATE SERVICII DE LABORATOR DIN EUROPA
Testul canabinoizilorTestul terpenoidelorTest de metale grele
Test microbiologicTest de pesticide cu mai multe reziduuriTest viroide

 

NOTĂ: Dacă deții un astfel de laborator și vrei să colaborăm, te rog scrie-mi direct la email: chipervalentin76@gmail.com, lasă-mi un mesaj la rubrica CONTACT sau sună la 0764.671.711 și discutăm termenii.