Read Time:2 Minute, 45 Second

Meditație și canabis. Sună ca și cum ar trebui să meargă mână în mână, și au făcut-o în vremurile străvechi, când șamanismul era larg răspândit și stările de spirit modificate erau imperative pentru viziuni. Cu toate acestea, abia acum, fiind în sfârșit legalizată în cele mai multe părți ale lumii, a determinat mai mulți oameni să-și redescopere utilizările benefice ca stimulator al minții, concentrator și relaxant.

 

Gânduri calme

Skywalker – Mulți dintre noi se confruntă cu stresul care ne vine din toate unghiurile. Societatea ne-a învățat să fim autosuficienți și independenți, dar nu are instrumentele adecvate pentru a ne preda cum să devenim așa. Acest lucru, la rândul său, ne face să simțim că greutatea lumii se apropie de umerii noștri. Tulpina Indica ”Skywalker” ne va calma mintea, ne va încetini gândurile, dându-ne capacitatea de a recunoaște ceea ce ne stresează, astfel încât să putem elibera stresul ușor în timpul unei meditații.

 

Concentrarea minții

King’s Bread – Uneori, gândurile noastre pot părea împrăștiate peste tot, lăsând sentimente de anxietate în urma lor. Tulpina Sativa ”King’s Bread” ne ajută să ne concentrăm dacă încercăm să medităm la o anumită idee sau să aducem o anumită senzație, cum ar fi pacea. ”King’s Bread” va ajuta utilizatorul să descopere mai multe despre ființa sa interioară.

 

Împământarea

Mars OG – Când ne simțim pierduți, poate fi greu de localizat unde a apărut pentru prima dată acest sentiment de incertitudine și de ce a apărut. Ne îndreptăm către meditație pentru a primi răspunsuri, dar adesea suntem bombardați de întrebările minții. ”Mars OG” ne poate ajuta la împământarea noastră; oferind o stare de spirit care ne permite să ne simțim în siguranță în împrejurimile noastre și în propriul nostru corp pe măsură ce eliberăm energie negativă pentru a găsi un sentiment mai bun al adevăratului nostru de sine.

 

Găsirea liniștii

Big Buddha Cheese – Ușurarea poate fi adesea un sentiment pe care îl căutăm, dar nu ne putem adapta în mod regulat în viața noastră. Cum să fii plin de inimă într-o lume plină de atâta negativitate? ”Big Buddha Cheese” ne poate ajuta să permită gândurilor pozitive să apară în creier, formând o introspecție fericită și permițându-ne să apreciem mai bine frumusețea lumii, astfel încât să putem găsi pacea în inimile noastre.

 

Claritate

Hindu Kush – Dacă preferați să aveți o experiență mai hipnotică prin meditație, ”Hindu Kush” vă poate oferi acest efect. Este o tensiune care se sprijină pe experiența psihoactivă, împingându-ne într-o stare de spirit perfectă într-o viziune plină de sens.

 

Centre energetice

Platinum Granddaddy Purple – După ce consumăm această tulpină premium, un sentiment de euforie ne va curăța instantaneu mintea și corpul, pregătindu-ne fie pentru o meditație liniștită, fie pentru o meditație de acțiune. Ne vom simți visători, dar vom avea totuși capacitatea de a face yoga sau alte activități asemănătoare, în timp ce ne vom simți într-o mentalitate mai bună, unde vom găsi liniște. Este o tulpină bună dacă lucrăm la alinierea centrilor de energie (chakra).

 

Schimbarea perspectivei

Game Changer – Această tulpină și-a primit numele de la utilizările sale ca medicament, schimbând adesea starea consumatorului (fie din cauza epilepsiei sau a altor boli de sănătate), astfel încât să își poată trăi mai bine viața.

 


Ultimele postari ale lui Val (vezi toate)
Distribuie și tu:

Leave a Comment