Tu ce faci când ești high?

Val
Read Time:3 Minute, 42 Second

De obicei, atunci când suntem fumați, stăm întinși pe-o canapea și ne relaxăm. Nu e nimic rău în asta, dar, cu toate acestea, există multe lucruri distractive și interesante de făcut atunci când suntem fumați. Am creat pentru voi o listă cu câteva activități pe care ar trebui să le încercați, fie că doriți să faceți ceva relaxant, creativ sau activ.

Indiferent dacă sunteți fumători amatori sau profesioniști, aveți tendința să vă bucurați de rutină de fiecare dată când inhalați ceva bun. Cu toate acestea, exista foarte multe activități pe care le puteți încerca atunci când sunteți într-o stare de high.

Iată câteva dintre activitățile pe care le puteți face atunci când sunteți fumați:

Ieșiți la plimbare

Ieșiți la plimbare prin parc, în pădure sau oriunde vă duc picioarele și veți experimenta fiecare mediu într-un mod nou. Veți vedea mici detalii pe care nu le-ați observat până acum, veți fi uimit de noile descoperiri. Activitatea fizică ajută la stimularea activității creierului, intensificându-se. Mama Natură nu a părut niciodată mai primitoare, așa că o excursie în pădure sau o plimbare pe plajă ar fi spectaculoasă.

Jucați un joc video

Jocurile video au potențialul să ne scoată din viața de zi cu zi și ne oferă o ”scăpare” din rutină. Ați încercat să faceți asta când sunteți high? Graficele, efectele și culorile par mai vii, sporind senzația satisfăcătoare a îndeplinirii unei misiuni. În această stare de spirit sporită, este, de asemenea, interesant să vedeți dacă vă îmbunătățește și abilitățile.

Ascultați muzică

Ascultați muzica preferată și permiteți ca fiecare sunet să vă umple urechile. Fiecare sunet, ritm, voce și efect sonor par să vină în prim plan. Fiecare piesă va avea o aromă diferită, mult mai plăcută. Nu contează stilul de muzică pe care-l ascultați, fie el Reggae, Jazz, Rap, Hip Hop, Deep House sau altul, va avea un impact pozitiv asupra voastră și cu siguranță veți trăi o experiență unică.

Scrieți

Dacă vă place să scrieți, nu ezitați s-o faceți și când sunteți high. Lăsați-vă imaginația să zboare și transcrieți totul pe hârtie, poate fi chiar amuzant s-o citiți a doua zi sau poate, cine știe, va fi cea mai bună lucrare a voastră.

Fiți creativi

E un moment perfect pentru a vă concentra asupra unor proiecte de artă. Ideile vor curge iar viziunile sunt mult mai ușor de atins. Chiar dacă nu va ieși o operă de artă, procesul va fi oricum distractiv.

Faceți sex

Atunci când sunteți high, conectarea emoțională este naturală și puteți lăsa cu siguranță garda jos. Dacă și partenera/partenerul este high, a face dragoste este cea mai bună metodă pe care am experimentat-o și pe care o recomand cu căldură. Toate simțurile sunt crescute și fiecare atingere este incredibil de plăcută. Să nu mai spun că îmbunătățește viața sexuală și că orgasmele sunt ”fucking awesome”.

Faceți yoga

Iarba și yoga sunt doi parteneri de foarte mult timp. Concentrația și respirația este relaxată, iar întinderea membrelor se poate simți extraordinar. Pe lângă yoga, meditația poate fi și ea o opțiune bună – sau o combinație a celor două.

Jucați-vă

Sunteți un mic grup și aveți un Monopoly sau un alt joc la îndemână? Ce mai așteptați? Adunați-vă și jucați-vă, poate fi o provocare de neuitat. Chiar dacă nimeni nu mai înțelege regulile jocului sau nimeni nu mai ține cont de ele, cu siguranță vă veți distra pe cinste.

Citiți o carte

În loc să vizionați un film, folosiți-vă imaginația pentru a reda un film în capul vostru, citind. Așa veți intra adânc în lumea voastra fantezistă. Ce poate fi mai frumos decât să vă faceți propriul film în care voi sunteți rolul principal!

Ascultați un Podcast

Pentru cei care sunteți iubitori de podcast-uri, așezați-vă confortabil pe o canapea, închideți ochii și ascultați un podcast despre canabis sau orice altceva vă interesează și lăsați informațiile să vă inunde creierii, indiferent că este un podcast educațional, comic sau chiar un interviu.

Indiferent de activitatea pe care o alegeți sau cum vreți să vă umpleți timpul, important este să vă relaxați și să vă simțiți bine. Canabisul consumat corespunzător și alegând soiurile corecte, vă poate da un plus în orice activitate și vă va ajuta să fiți voi, fără bariere, fără rețineri.

Ce mai așteptați? Citiți o carte, jucați-vă, faceți yoga, faceți sex, ieșiți la plimbare, socializați sau orice altceva vă mai trece prin cap!

Distribuie și tu:

Lasă un răspuns

Next Post

Tulpini de canabis pentru utilizarea pe timp de zi

Fiecare tulpină de canabis este diferită, iar dacă ești utilizator de canabis trebuie să știi că efectele fiecărei tulpini sunt diferite. Unele tulpini te vor revigora și te vor ajuta să te trezești, în timp ce altele îți vor oferi o stare de somnolență; unele profiluri de terpeni îți vor […]

Nu ai dreptul să copiezi conținutul acestei pagini!