Top 8 tulpini de canabis pentru cultivatorii începători

Val
Read Time:3 Minute, 23 Second

Pentru orice utilizator devotat de canabis, vine un moment în care vrea să încerce singur procesul de cultivare. Cu toate acestea, unele tulpini sunt mai ușor de cultivat decât altele. Din fericire, există o mulțime de tulpini care ating punctul favorabil al potenței, ușurinței de creștere și a unei perioade de creștere relativ scurte. Următoarele sunt opt tulpini cu care toată lumea poate începe.

 

Blue Dream

Această binecunoscută tulpină dominantă Sativa nu numai că posedă un postgust plăcut și picant, dar este și perfectă pentru a începători. Înflorește în diferite condiții de creștere și produce recolte mari. De asemenea, va consuma cantități mari de azot – un îngrășământ greu – fără a se arde, ceea ce este un plus pentru cei care sunt începători și nu cunosc bine formulele nutrienților.

Genetica: Blueberry x Haze

THC: 19-21%

Timp de creștere: 9-10 săptămâni

 

 

Northern Lights

Nu va trebui să așteptați prea mult pentru a gusta recompensă de la această tulpină clasică. Este foarte rezistent la boli și crește grozav în interior, ceea ce o face excelentă pentru orice cultivator urban.

Genetica: Afghani x Thai

THC: 16-18%

Timp de creștere: 6-7 săptămâni

 

 

Cinex

Cinex, un hibrid clasic care înclină doar puțin spre tulpina cu predominanță Sativa, se remarcă prin toleranța sa la fluctuații minore de lumină și temperatură. De asemenea, este lăudată pentru randamentul său ridicat și rezistența la mucegai, ca să nu mai vorbim de perioada scurtă de creștere și recoltele generoase.

Genetica: Cinderella 99 x Vortex

THC: 17-22%

Timp de creștere: 6-8 săptămâni

 

 

White Widow

Veți fi încântați să observați că această câștigătoare clasică al Cupei Canabisului, deși este puțin mai lung ciclul de creștere, este destul de ușor de crescut. Gândiți-vă la reziliență – deși preferă climele temperate, poate rezista la variațiile de temperatură în limitele rațiunii. Se dezvoltă atât în configurații de sol, cât și în hidroponie, oferind flexibilitate cultivatorilor începători.

Genetica: Brazilian Sativa x South Indian Indica

THC: 15-20%

Timp de creștere: 8-9 săptămâni

 

 

Royal Dwarf Auto

După cum spune și numele, această tulpină cu dominanță Sativa este foarte scurtă, dar cu siguranță va produce mai mult decât suficienți muguri pentru a vă satisface. Este cât se poate de aproape de o tulpină ”set-it-and-forget-it” și poate rezista la temperaturi mai scăzute. O tulpină perfectă pentru spațiile înguste – de fapt, cei care au conceput această tulpină (Royal Queen Seeds), a conceput-o exact pentru spațiile foarte mici de cultivare.

Genetica: Skunk #1 x Ruderalis

THC: 16-18%

Timp de creștere: 6-8 săptămâni

Green Crack

O tulpină binecunoscută pentru cultivarea în aer liber, Green Crack poate ocupa mult spațiu, așa că asigurați-vă că aveți un loc de creștere. Din cauza susceptibilității sale la mucegai, va trebui s-o urmăriți puțin mai atent. Dar este o tulpină cu randamente mari și cu un timp de înflorire rapid.

Genetica: Skunk #1 x Necunoscut

THC: 21-23%

Timp de creștere: 7-9 săptămâni

Blue Cheese

Blue Cheese este o tulpină Indica puternică și este apreciată pentru gustul și aroma sa unică. Și este o plantă rezistentă, aproape imposibil de suprafertilizat, care luptă împotriva mucegaiurilor și infecțiilor ca o adevărată campioană. Tinde să favorizeze climele mai reci, așa că este cel mai bine pentru a crește în interior sau în zone mai reci, cu briză ușoară.

Genetica: Blueberry x UK Cheese

THC: 15-20%

Timp de creștere: 8-10 săptămâni

Bubblegum

Bubblegum este un hibrid echilibrat, care este iubit în special pentru aroma sa dulce, asemănătoare gumei de mestecat și este ușor de clonat. Înălțimea moderată și modelele de creștere previzibile o fac ușor de gestionat pentru cultivatorii începători.

Genetica: Indiana Bubble Gum x Necunoscut

THC: 17-19%

Timp de creștere: 7-9 săptămâni

 

Dacă te afli într-o țară unde cultivarea canabisului este permisă și ești începător în arta cultivării, cu aceste soiuri este foarte greu să dai greș. Și pe măsură ce te familiarizezi cu plantele, poți trece la următorul nivel de cultivare cu soiuri mai pretențioase.


Distribuie și tu:

Lasă un răspuns

Next Post

Canabisul și sistemul reproducător

Supraviețuirea rasei umane depinde de buna funcționare a sistemului nostru reproductiv. Este ceea ce creează familii, permite genelor noastre să fie transmise de-a lungul veacurilor și ne permite să ne bucurăm de conectarea cu cineva la un nivel mai intim pe măsură ce o familie este creată și crescută. Există […]

Nu ai dreptul să copiezi conținutul acestei pagini!