Read Time:5 Minute, 50 Second

Nu avem nevoie de mult spațiu pentru a cultiva plante uimitoare de canabis. Sigur, uriașii giganți arată incredibil și produc mulți muguri, dar nu sunt practici pentru toți cultivatorii. Unii au un spațiu limitat și nu vor să atragă atenția. Crescătorii au lucrat pentru a scoate câteva soiuri pentru spații mici de cultivare. Dacă ești în căutare de tulpini mici de canabis, ai nimerit unde trebuie! Iată un mic top cu cele mai mici tulpini de canabis.

 

Royal Dwarf Auto

Această mini plantă de canabis ajunge la o înălțime de 70 cm în interior și 90 cm în exterior. Cu toate acestea, cultivatorii pot reduce cu ușurință aceste cifre până la 40 cm și, respectiv, 50 cm, cu un pic de topping și LST. Când se apropie timpul de recoltare, după aproximativ 9-10 săptămâni după germinare.

Crescătorii au reușit să creeze această tulpină mică prin încrucișarea geneticii legendare Skunk cu o tulpină deosebit de compactă de canabis Ruderalis. Ca atare, Royal Dwarf este candidatul perfect pentru creșterea într-un spațiu restrâns, cum ar fi un dulap. Lăsând deoparte dimensiunea, acest soi oferă un nivel de THC de 13% și terpene cu arome de pământ și Skunk. Bucurați-vă de un high subtil care inspiră un val de creativitate și motivație – perfect pentru utilizare în timpul zilei.

 

Quick One Auto

Quick One nu este doar o plantă mică; este, de asemenea, una dintre cele mai rapide tulpini de canabis. Vă puteți aștepta să începeți recoltarea, tunderea și uscarea acestor flori la doar nouă săptămâni. Plantele de interior ajung la aproximativ 50–60 cm, în timp ce omologii lor de exterior ating aproximativ 60–100 cm.

Genetica Old School Indica rezistentă și structura mică a lui Quick One o fac alegerea ideală pentru o creștere clandestină de gherilă. Plantele se pot descurca singure pentru perioade lungi de timp și nu își vor ridica niciodată capul deasupra frunzișului din jur. Odată ce ați uscat și vindecat aceste flori, vă veți bucura de un efect fizic relaxant accentuat de arome de citrice, pământ și fructe.

 

Royal AK Auto

AK-47 se numără printre panteonul tulpinilor legendare de canabis. Varietatea originală provine dintr-un amestec divers de rase locale și oferă un efect greu asupra corpului. Acum, datorită muncii grele a crescătorilor, vă puteți bucura de cele mai bune trăsături ale tulpinii AK-47 într-un pachet mic și cu creștere rapidă. Dacă aveți puțin spațiu, vă puteți bucura în continuare de tot ce are de oferit această varietate cu Royal AK Auto. Plantele de interior ajung la 60–70 cm (70–100 cm în aer liber) și este nevoie doar de puțin LST.

În ciuda dimensiunilor sale mici, Royal AK Auto încă reușește să scoată randamente impresionante. Royal AK Auto oferă un high euforic și vesel, definit de valuri de relaxare fizică și bucurie. Aceasta vine în tandem cu o aromă picantă, pământească, care rezultă într-un gust sărat.

 

Royal Creamatic Auto

Royal Creamatic demonstrează că nu trebuie să sacrifici calitatea atunci când te mulțumești cu tulpini mici de canabis. Încrucișând deliciosul Cream Caramel cu un exemplar compact de Ruderalis, crescătorii au creat una dintre cele mai gustoase și rapide soiuri. Indiferent dacă intenționați să creșteți într-un colț al dormitorului sau într-o zonă ascunsă a grădinii, Royal Creamatic își va menține un profil scăzut pe tot parcursul ciclului său de viață de 12 săptămâni; plantele de interior pot fi păstrate până la 60 cm, iar plantele de exterior până la 80 cm.

Mugurii mari și rășinoși arată la fel de bine pe cât miros, iar aromele de bomboane și piper îi fac aproape irezistibili în timpul etapei târzii de înflorire. Pregătește-te pentru un nivel liniștit și plăcut alimentat de un nivel de THC de 15%.

 

Diesel Auto

Mărime mică. Arome de fructe. Strămoși legendari. Diesel Automatic se adresează aproape tuturor cultivatorilor care caută rezultate fiabile de la o plantă mică de canabis. Acest soi poate fi cultivat aproape oriunde în interior. Atingând înălțimi maxime de până la 40 cm, puteți poziționa acest exemplar oriunde. Dacă preferați să creșteți afară, înconjurați această plantă cu plante însoțitoare, cum ar fi mărar și busuioc, pentru a o păstra complet ascunsă și pregătiți-vă să recoltați în aproximativ 13 săptămâni.

Singurul lucru care nu este discret la Diesel Automatic este mirosul puternic picant-acrișor. Deși nu este la fel de înțepător ca originalul Diesel, te poți aștepta totuși la un gust maxim. Și apoi, desigur, puteți anticipa un high indulgent, revigorant de la acest exemplar.

 

Critical Kush

Acest soi feminizat aduce niveluri ridicate de THC și randamente mari. Desigur, având în vedere natura sa fotoperiodică, nu se termină la fel de repede ca tulpinile autoînfloritoare menționate mai sus. Cu toate acestea, o perioadă de înflorire de 8-10 săptămâni nu este nimic prea grav. Și ceea ce îi lipsește în ceea ce privește viteza pură, îl compensează mai mult în productivitate. În ceea ce privește înălțimea, Critical Kush nu va depăși 100 cm în interior și 140 cm în exterior.

Statura relativ mică a tulpinii Critical Kush o face atrăgătoare pentru mulți cultivatori, dar și conținutul ei ridicat de THC, nivelurile medii de CBD și abundența de terpene pământoase, fructate și de pin. Pregătește-te pentru un high de lungă durată, care te va relaxa maxim.

 

Candy Kush Express

Ce se întâmplă când încrucișați OG Kush cu Sweet Special? Obțineți Candy Kush Express, desigur! Această varietate strălucitoare prezintă cele mai bune trăsături de la ambii părinți. Legendarul OG Kush a înzestrat-o cu niveluri ridicate de mircen terpenic, în timp ce Sweet Special a adus note dulci. Candy Kush Express îți va satisface dorința de ceva dulce și uimitor, chiar dacă ești greu presat de spațiu sau de timp.

În interior, această tulpină atinge o înălțime de 60–100 cm în doar 7–9 săptămâni de înflorire! Dacă alegeți să creșteți în aer liber, așteptați-vă ca plantele să atingă înălțimi de 100–170 cm.

 

Speedy Chile

Aveți nevoie să vă configurați și să eliminați operațiunea de creștere cât mai repede posibil, fără a compromite randamentul? Speedy Chile este soluția! Această tulpină cu dominanță Indica are o perioadă scurtă de înflorire de 7–8 săptămâni. Cea mai bună parte? Cu puțin antrenament, puteți păstra plante de interior de 60 cm și plante de exterior de până la 100 cm.

Având genetica Early Skunk, Skunk și Chile Indica, acest soi are un nivel de THC de 16% și un amestec plăcut de terpene fructate, piperate și de pin. În ciuda potenței sale moderate, ar trebui să vă pregătiți pentru un efect consistent și de lungă durată.

 

Gând final

Nu totul ține de dimensiune când vine vorba de creșterea canabisului. Doar pentru că nu ai mult spațiu nu înseamnă că nu poți recolta muguri de înaltă calitate. În ciuda dimensiunilor lor mici, toate aceste tulpini produc randamente respectabile, terpene gustoase și suficient THC.

 


Acest articol este strict în scop informativ și educațional!


Ultimele postari ale lui Val (vezi toate)
Distribuie și tu:

Leave a Comment