Read Time:1 Minute, 43 Second

Tulpinile Indica sunt perfecte atunci când vrei să te relaxezi. Sunt alegerea perfectă pentru serile liniștite sau nopțile petrecute lângă focul de tabără sub stele. Soiurile de canabis care se încadrează în categoria „Indica” prezintă niveluri ridicate de THC și terpene relaxante și aromate.

Iată un top 5 cu cele mai bune tulpini Indica ale acestui an:

 

ICE

ICE, un acronim pentru ”Indica Crystal Extreme”, un nume care a fost dat după așternutul de tricomi care acoperă întreaga plantă în faza finală de înflorire. ICE își maturizează mugurii abundenți și strălucitori în doar 8 săptămâni de înflorire, dar mulți cultivatori preferă să prelungească faza la 10 săptămâni. ICE este un hibrid din părinții Northern Lights, Afghan și Skunk.

 

BLUE GELATO

Fiind una dintre cele mai populare tulpini Indica, Blue Gelato cuprinde toate trăsăturile clasice Indica. Acest soi produce muguri compacți cu un conținut de THC de 23% și gusturi de pământ și diesel. Blue Gelato este un hibrid de la descendenții Blueberry, Thin Mint Girl Scout Cookies și Sunset Sherbet.

 

SWEET ZZ

Sweet ZZ este o încrucișare între Grape Ape și Grapefruit care își ridică cu adevărat numele. Are o aromă și gust incredibil de dulce, mulți utilizatori raportând note de bomboane după doar un singur fum. Deși Sweet ZZ este u hibrid cu dominanță Indica, veți simți cu siguranță unele dintre efectele Sative ale acestei tulpini. De obicei, sunt raportate relaxare, creativitate și sentimente ușoare de euforie.

 

BUBBLE KUSH

Bubble Kush este un hibrid cu dominanță Indica cu 19% THC. Acest amestec magic de Bubble Gum și OG Kush inspiră o fericire relaxantă și naturală în timp ce lasă consumatorul să-și exploreze colțurile minții.

 

WATERMELON

Watermelon se clasează cu ușurință ca una dintre tulpinile Indica de top. Acest soi delicios provine din Watermelon OG S1 și are 80% genetică Indica. Conținutul ei puternic de THC de 22% se sinergizează cu terpenele fructate pentru a oferi un high fizic peste fiecare mușchi al corpului. Utilizatorul va experimenta un val de relaxare la doar câteva minute după primul fum.

 


Distribuie și tu:

Leave a Comment