Read Time:1 Minute, 51 Second

Tulpinile de canabis vin în diferite forme și culori, diferiți canabinoizi și terpene. Fiecare tulpină este unică în felul ei. Astăzi am să vă prezint un top al celor mai căutate varietăți de canabis ”Pink”.

 

PINK MANGO

Pink Mango este un hibrid 60% cu dominanță Sativa, este o încrucișare între Blueberry și Blackberry. Mugurii densi au structură Indica cu o nuanță trandafirie, oferind arome fructate de mango și fructe de pădure cu nuanțe de pământ. Efectele înălțătoare sunt o combinație echilibrată de euforie și relaxare fizică, utilă pentru atenuarea depresiei și durerii.

 

PINK BERRY

Pink Berry de la ”Apothecary Genetics” este o tulpină delicioasă cu dominanță Indica. Această tulpină este combinația dintre Blackberry cu Pink Champagne, oferind note dulci, fructate, păstrând în același timp o rădăcină din genetica OG. Pink Berry umple mintea cu energie înălțătoare și euforică, în timp ce în același timp cântărește membrele cu o relaxare profundă, făcându-l ideal pentru consumatorii care caută alinare și vor să scape de durere fizică cronică și stări nervoase.

 

PINK KUSH

Pink Kush, la fel de râvnită ca și ruda ei OG Kush, este un hibrid cu dominanță Indica, cu efecte puternice concentrate pe corp. În variațiile sale excepționale, firele de păr roz izbucnesc din muguri verzi abia vizibili sub o pătură de tricomi asemănătoare zahărului, cu urme de parfum dulce de vanilie și bomboane. Potența acestei tulpini ar putea fi considerată copleșitoare și chiar și dozele mici sunt cunoscute pentru a elimina durerea, insomnia și pierderea poftei de mâncare.

 

PINK PANTIES

Pink Panties este o încrucișare dintre Burmese Kush și Florida Kush. Exprimă muguri denși, de dimensiuni medii, care miroase a citrice alături de un buchet floral puternic. Această tulpină oferă o experiență lină de fumat dar ușoară pe bază de plante la expirare. Consumatorii pot găsi valoare în sedarea puternică, dar funcțională, care poate ajuta la ameliorarea simptomelor de anxietate, depresie și PTSD.

 

PINK SUNSET

Pink Sunset este încrucișarea dintre OG Kush cu Cherry Pie. Această tulpină are rădăcini în Girl Scout Cookies, dar împinge sedarea funcțională a filiației sale OG Kush și Cherry Pie în domeniul relaxării întregului corp. Utilizarea acestei tulpini ajută la relaxare și combate insomnia, durerea cronică și greața.

 


Ultimele postari ale lui Val (vezi toate)
Distribuie și tu:

Leave a Comment