Read Time:1 Minute, 17 Second

Un raport din 2021 al Organizației Mondiale a Sănătății a constatat că depresia s-a clasat drept una dintre cele mai frecvente afecțiuni la nivel mondial, afectând 280 de milioane de oameni, sau 4% din populația globală.

 

Beneficiile canabisului pentru depresie

Un număr tot mai mare de studii clinice i-au determinat pe unii să considere canabisul o opțiune viabilă de tratament pentru depresie. Deși este posibil, sunt necesare cercetări suplimentare înainte ca medicii să poată face declarații medicale concludente.

Cu toate acestea, în ochii multor consumatori, canabisul se alătură unei liste de posibile opțiuni de tratament disponibile. Creșterea accesului legal la canabis a condus la mai mulți pacienți să-și auto-raporteze experiențele și beneficiile consumului de canabis pentru ameliorarea depresiei. În unele cazuri, pacienții au raportat că au experimentat o reducere cu 50% sau mai mult a simptomelor depresiei atunci când folosesc canabis. Pacienții au observat, de asemenea, o reducere a simptomelor depresiei care decurg din afecțiunile debilitante concomitente, inclusiv durerea cronică și spasticitatea.

 

Cele mai bune tulpini de canabis pentru depresie

Canabisul afectează fiecare persoană în mod diferit. În timp ce următoarele tulpini evaluate de consumatori sunt adesea considerate unele dintre cele mai bune opțiuni pentru depresie, este posibil să aveți o opinie diferită în funcție de nevoile și obiectivele unice și fiziologia dumneavoastră.

Luați în considerare lista de mai jos, dar asigurați-vă că consultați un medic înainte de a utiliza orice tip de canabis pentru a vă trata afecțiunile, inclusiv depresia.

 

Jack Herer

Harlequin

Granddaddy Purple

Cannatonic

Sherbert

 

Ultimele postari ale lui Val (vezi toate)
Distribuie și tu:

Leave a Comment