Read Time:7 Minute, 19 Second

Care este trăsătura care te interesează cel mai mult atunci când vine vorba de canabis? Dacă prețuiești producțiile masive și borcanele pline, atunci trebuie să încerci tulpinile de canabis cu cel mai mare randament din 2023. Aceste tulpini oferă ceva pentru fiecare cultură, de la soiuri mici și autoflorante la cele mai mari tulpini fotoperiodice.

Ești în căutarea unor randamente mari anul acesta? Atunci ai ajuns în locul potrivit! Cele 5 tulpini prezentate mai jos îți vor umple borcanele timp de multe săptămâni după recoltare. Fie că preferi să cultivi în interior, în condiții controlate, sau afară, sub soare, aceste soiuri îți vor oferi o mulțime de muguri lipicioși și grași. Atunci când au creat aceste soiuri, crescătorii s-au concentrat pe randament, dar asta nu a fost tot. Aceste tulpini se mândresc cu arome plăcute și cu o gamă largă de experiențe psihoactive, de la efecte euforice la relaxante și calmare.

 

  1. ROYAL MOBY

Royal Moby este o tulpină clasică spaniolă. Aceasta este o Sativa remarcabilă, care va crește până la o înălțime de 200 cm în interior. În aer liber, poate atinge 300 cm, în condiții optime. Royal Moby va avea ramuri lungi, întinse, cu o abundență de muguri grași.

Datorită dimensiunii sale respectabile, Royal Moby va produce până la 75 g pe plantă sau 600 g/m², sub o lumină de 600 W. Dacă vrei să o exploatezi la potențialul ei maxim, este recomandat să o crești afară, într-un climat însorit, cum ar fi în Spania sau Italia.

Nu vei descoperi o latură indica pronunțată atunci când crești Royal Moby, decât când vine vorba de una dintre cele mai bune calități ale ei: timpul ei de înflorire destul de scurt, de numai 9-10 săptămâni. Acest lucru o face o alegere excelentă pentru cultivatorii care doresc o Sativa de primă clasă cu producții impresionante, dar fără o perioadă de așteptare prea lungă.

Royal Moby are una dintre cele mai mari concentrații de THC, ceea ce oferă un high ireal. Datorită acestor calități extraordinare și producțiilor sale masive, Royal Moby merită un loc în acest top de tulpini productive!

Genetica: Haze x White Widow

Randamentul în interior: 550 – 600 gr/m2

Înălțime în interior: 80 – 140 cm

Timpul de înflorire: 9 – 10 săptămâni

THC: 21%

Tip: Sativa 65% – Indica 35%

Randamentul în aer liber: 650 – 700 gr/plantă

Înălțime în aer liber: 200 – 300 cm

Luna recoltei: Sfârșitul lunii octombrie

Efect: Clar, Echilibrat, Moleșitor

 

  1. PURPLE QUEEN

Așezată pe tronul Indica, Purple Queen își stăpânește regatul cu o mână fermă, dar calmă. Cu genetica de la Hindu Kush și Purple Afghani, la ce te-ai putea aștepta? Această tulpină are un conținut de THC de 22%, ceea ce înseamnă că te poate doborî rapid. Fiind însă dominată de Indica, senzația liniștitoare și relaxantă pe care o aduce te va purta într-o plimbare lină spre canapea. Purple Queen are o aromă delicioasă de citrice, pentru a-i mulțumi pe pofticioșii de dulce, oferind în același timp un gust de pin, pentru iubitorii de natură.

Această tulpină este capabilă să crească atât în interior, cât și în exterior, și poate face față climelor temperate și calde deopotrivă. Tulpinile din această categorie necesită adesea întreținere și perioade de timp extinse. Cu Purple Queen, totuși, vei fi gata de recoltare după doar 8-9 săptămâni la un ciclu de lumină de 12/12. Pentru cei care cresc în aer liber, aceasta va fi gata până la mijlocul lunii septembrie – începutul lunii octombrie. Compactă, dar ramificată, Purple Queen nu se înalță de obicei mai mult de 1 metru. Te poți aștepta la o producție de aproximativ 450-500 g/m² în interior și 650-700 g pe plantă în aer liber.

Genetica: Hindu Kush x Purple Afghani

Randamentul în interior: 450 – 500 gr/m2

Înălțime în interior: 80 – 120 cm

Timpul de înflorire: 8 – 9 săptămâni

THC: 22%

Tip: Sativa 25% – Indica 75%

Randamentul în aer liber: 650 – 700 gr/plantă

Înălțime în aer liber: 175 – 210 cm

Luna recoltei: Octombrie

Efect: Calmant, Euforic

 

  1. GREEN GELATO

Dacă vei pune niște fursecuri Thin Mint într-un bol de șerbet, sunt sigur că vor fi un desert delicios. Este firesc atunci ca din combinația tulpinilor Thin Mint Cookies și Sunset Sherbet să apară una dintre cele mai gustoase tulpini de pe piață, Green Gelato. Provenind din zona San Francisco Bay, această tulpină hibridă tentantă oferă consumatorilor o aromă fructată, în timp ce învăluie camera cu un parfum de prăjituri proaspăt coapte. S-ar putea să vrei să ai la îndemână și câteva prăjituri adevărate, deoarece acești muguri cu 25% THC îți vor face poftă de mâncare. Green Gelato are muguri denși care prezintă nuanțe vibrante de violet și portocaliu.

Din fericire, nu va trebui să aștepți prea mult pentru a te bucura de această tulpină, deoarece va fi pregătită pentru recoltare după doar 8-9 săptămâni de înflorire în interior. Tunderea și formarea plantei vor face minuni pentru randament. De asemenea, și metoda ScrOG, împreună cu tăierea vârfurilor, mainlining, fimming și LST sunt foarte recomandate. Reține, de asemenea, că, mai degrabă decât muguri principali de lungă durată, florile acestei plante formează mănunchiuri restrânse, de dimensiuni mici până la medii. La final, dacă vrei să te bucuri de nuanțe violet strălucitoare, aerisește zona de creștere noaptea, spre sfârșitul fazei de înflorire.

Genetica: Sunset Sherbet x Thin Mint Girl Scout Cookies

Randamentul în interior: 500 – 700 gr/m²

Înălțime în interior: 80 – 120 cm

Timpul de înflorire: 8 – 10 săptămâni

THC: 27%

Tip: Sativa 45% – Indica 55%

Randamentul în aer liber: 800 gr/plantă

Înălțime în aer liber: 150 – 200 cm

Luna recoltei: Începutul lunii octombrie

Efect: Clar, Relaxant fizic

 

  1. SHOGUN

La fel ca și shogunii de pe vremuri, și tulpina Shogun este un războinic concentrat, hotărât și puternic. Cu un fundal genetic care include Amnesia Haze și Gorilla #4, aceasta reunește potența, aroma și producțiile într-o versiune completă. High-ul oferit de Shogun este demn de numele ei. Așteaptă-te la concentrare și forță neînfrânată. Având un conținut de 25% THC, tulpina poate copleși cu ușurință novicii, dar dacă atingi punctul care trebuie, aceasta te va duce unde îți dorești, gata să depășești orice obstacol. Dacă mergi prea departe, te poți aștepta ca latura sa de Indica echilibrată să pună stăpânire și să te poarte spre relaxare fizică, în timp ce mintea ta continuă să fie elevată.

Shogun este ușor de cultivat, fiind potrivită pentru cultivatorii începători, precum și pentru veterani. Poate prospera în interior și în aer liber, dar trebuie să știi și că este o plantă înfometată, așa că va trebui să te asiguri că este bine hrănită pentru a maximiza rezultatele. În condițiile potrivite, poate produce până la 600 g/m² în interior, după 9-11 săptămâni de înflorire, și 750 g/plantă în aer liber.

Genetica: Amnesia Haze x Gorilla Glue #4

Randamentul în interior: 550 – 600 gr/m2

Înălțime în interior: 90 – 140 cm

Timpul de înflorire: 9 – 11 săptămâni

THC: 25%

Tip: Sativa 70% – Indica 30%

Randamentul în aer liber: 650-750 gr/plantă

Înălțime în aer liber: 150 – 190 cm

Luna recoltei: Sfârșitul lunii octombrie

Efect: Calmant, Clar, Provoacă starea de bine

 

  1. ROYAL CHEESE AUTO

Royal Cheese Auto este una dintre cele mai populare tulpini autoflower și nu fără motive întemeiate. Pasionații de canabis adoră aroma excelentă și foarte puternică de brânză a acestei tulpini, datorită căreia se remarcă printre alte tulpini. Este foarte ușor de crescut și se bucură de un ciclu de viață scurt de doar 10 săptămâni de la semințe până la recoltare, în timpul căreia își va petrece 7 săptămâni în floare.

Royal Cheese Auto va rămâne la o înălțime ușor de gestionat de 100 cm, deși unele plante pot crește mai înalte și altele puțin mai scurte. Ea te va recompensa cu producții respectabile de până la 160 g pe plantă în medie și 210 g, în condiții optime.

Datorită gustului ei extraordinar de brânză și efectului puternic, care este foarte relaxant, Royal Cheese Auto este o alegere excelentă pentru oricine dorește o tulpină autoflower ușor de crescut, care nu va dezamăgi.

Genetica: Cheese x Royal Critical x Ruderalis

Randamentul în interior: 425 – 475 gr/m2

Înălțime în interior: 60 – 100 cm

Timpul de înflorire: 7 – 8 săptămâni

THC: 15%

Tip: Sativa 30% – Indica 50% – Ruderalis 20%

Randamentul în aer liber: 160 – 210 gr/plantă

Înălțime în aer liber: 60 – 120 cm

Luna recoltei: 11 – 12 săptămâni după germinare

Efect: Moleșitor, Relaxant fizic

 

Acesta a fost topul celor 5 tulpini cu cel mai mare randament.

Înainte de a încheia acest material, trebuie să înțelegeți că NU vând canabis, NU vând semințe de canabis sau produse din canabis și cel mai important:

Acest material este strict în scop informativ și educațional!


Distribuie și tu:

Leave a Comment