Top 10 beneficii ale tincturii THC

Val
Read Time:4 Minute, 34 Second

Tincturile de canabis, altfel cunoscute sub numele de tincturi THC sau tincturi de marijuana, sunt de fapt unul dintre cele mai populare moduri în care se consumă canabis în afară de fumat, iar beneficiile tincturii THC sunt multe. Interesant este că a fost întotdeauna un mijloc alternativ pentru extragerea canabisului. Și chiar și după inventarea derivaților mai subtili, cum ar fi alimentele comestibile, tincturile de canabis rămân o alegere preferată în rândul consumatorilor. Să aruncăm o privire asupra câtorva beneficii ale tincturii THC.

Ce este tinctura THC?

Când folosim termenul de tinctură, ne referim practic la utilizarea alcoolului ca solvent pentru extracție. În medicină, tincturile sunt una dintre cele mai vechi metode de concentrare a compușilor vegetali. De fapt, este o metodă dovedită istoric pentru extragerea substanțelor valoroase dintr-o mare varietate de plante care include și canabisul.

Tincturile THC sunt, prin urmare, extract de canabis pe bază de alcool. Pentru persoanele care preferă să nu fumeze, tinctura de canabis este o alternativă perfectă pentru a se bucura de canabis. THC-ul este unul dintre cei peste 100 de canabinoizi care apar în mod natural în canabis. Este, de asemenea, singurul canabinoid cu o proprietate psihoactivă semnificativă.

Oamenii au folosit canabis atât în ​​scopuri recreative, cât și în scopuri medicinale de mii de ani.

Beneficiile tincturii THC

# 1 Doza minimă eficientă

Folosirea tincturilor este o modalitate excelentă de a vă înțelege toleranța la THC. Tincturile vă pot ajuta să învățați doza minimă eficientă (MED). MED înseamnă, de asemenea, cea mai mică cantitate de canabis suficient de puternică pentru gestionarea stării dumneavoastră. Aceste cunoștințe vă pot ajuta să selectați produsele potrivite, ceea ce poate duce la un tratament mai eficient.

# 2 Conținut scăzut de calorii

Pentru utilizatorii conștienți de calorii, tincturile sunt alternativa perfectă. Lucrul despre comestibile este că pot avea un conținut ridicat de calorii, în special cele făcute din unt de canabis. Tincturile, pe de altă parte, sunt sărace în calorii. În medie, tincturile conțin mult mai puține calorii decât majoritatea produselor din canabis.

# 3 Un efect mai durabil

Plasturile medicinale de canabis furnizează tincturile de THC direct în sânge printr-o aplicație transdermică. Și acest lucru creează un efect mai lung decât majoritatea metodelor. Evident, ingerarea tincturilor este mai puternică decât celelalte metode de consum de canabis.

# 4 Reducerea durerii și a inflamației

Atunci când sunt aplicate local, tincturile THC sunt extrem de utile pentru a face să dispară senzația de durere. De asemenea, putem folosi proprietățile sale antiinflamatorii pentru combaterea efectelor artritei, durerilor articulare și durerilor musculare. Din acest motiv, a fost transformat în loțiuni de canabis pentru uz corporal.

# 5 Depozitare

Sunt ușor de transportat, confortabile și convenabile. Le puteți depozita în sticle cu picurător de sticlă, într-o cămară rece și întunecată sau în frigider.

# 6 Mijloace multiple de administrare

Administrarea tincturilor se poate face în multe moduri diferite. Le puteți aplica sublingual, prin ingerarea acesteia în alimente sau prin aplicarea topică. Le puteți adăuga la produsele alimentare sau la alte produse alimentare, inclusiv băuturi.

# 7 Efect accelerat

De fapt, acesta este unul dintre cele mai semnificative beneficii ale tincturilor de canabis. Dacă îl ingerați sau îl luați prin aplicare sublinguală, acesta este absorbit imediat în fluxul sanguin.

# 8 Valabilitate

Dacă sunt păstrate într-un loc răcoros și uscat sau într-un frigider, tincturile THC pot dura până la un an sau mai mult. Cu toate acestea, pentru a asigura o bună conservare, trebuie să țineți capacul bine închis și să îl agitați bine înainte de consum.

# 9 Poate fi consumat într-o mare varietate de produse

La fel ca untul de canabis (cannabutter), tincturile THC pot fi utilizate pentru a face o gamă largă de produse subtile și rafinate.

# 10 Modul de utilizare

Există practic trei metode perfecte și eficiente pentru toți cei care doresc să folosească tincturi THC.

Administrarea tincturii THC

Puteți adăuga tincturi la alimente și băuturi în multe feluri. Cu toate acestea, există și alte modalități de administrare a tincturilor.

# 1 Administrare sublinguală

Administrarea sublinguală este metoda de administrare preferată de cei mai mulți utilizatori, deoarece permite absorbția rapidă a tincturii prin artera sublinguală.

Prin administrarea sublinguală, ingredientele active ale tincturii sunt de obicei transmise direct în fluxul sanguin. În comparație cu metabolizarea în intestin sau ficat, canabinoizii nu sunt nici pierduți, nici degradați, iar acest lucru poate duce în cele din urmă la o doză mai mică pentru efecte maxime.

În timp ce aplicarea sublinguală permite un debut rapid de 15 – 30 de minute, efectele maxime se simt de obicei după 90 de minute.

# 2 Ingerare

O metodă alternativă de administrare a tincturilor THC este prin ingerarea lor ca produse comestibile. Puteți lua tinctura direct sau indirect prin alimente sau fructe. Când este administrat în acest mod, THC-ul este transformat în 11-hidroxi-THC, o formă mai puternică a compusului THC original.

Cu toate acestea, trebuie să știți că există o întârziere la debutul acestei metode cu aproximativ două ore, dar efectul produs este mai puternic decât în urma administrării sublinguale.

# 3 Topic

Tincturile pot fi, de asemenea, aplicate local, deși această metodă de aplicare este mai populară la uleiurile cu infuzie de canabis. Mai exact, aplicațiile topice pentru tincturi sunt cele mai bune pentru afecțiuni precum acnee, eczeme, iritații ale pielii și leziuni care sunt la suprafața pielii. Nu este recomandabil să aplicați direct peste răni.

Tinctura THC rămâne una dintre cele mai vechi și mai bune moduri în care produsele cu infuzie de canabis pot fi savurate și utilizate în mod productiv.

Distribuie și tu:

Lasă un răspuns

Next Post

Canabisul și yoga

Canabisul și yoga par să meargă mână în mână. Cu toate acestea, nu toți yoghinii susțin utilizarea canabisului în practica lor în timp ce alții sunt fermi cu privire la asocierea celor două. „Ganja Yoga” face parte din titluri în toată lumea, atât profesorii, cât și studenții susțin beneficiile sale […]

Nu ai dreptul să copiezi conținutul acestei pagini!