Read Time:2 Minute, 33 Second

Sunt multe motive pentru care fumezi iarbă: te simți bine cu prietenii, socializezi, te eliberezi de energiile negative, meditezi sau pentru că pur și simplu, ai. Dar nu te aștepta ca un cui să-ți rezolve problemele în locul tău.

Dacă fumezi iarbă în fiecare zi, încearcă să faci o mică pauză de câteva zile că nu participi la niciun concurs. Nu pentru că e mai sănătos, ci pentru că-ți scade toleranța. În felul ăsta după o pauză vei simți efectul exact ca atunci când aveai pantalonii rupți în cur și-ai tras primul fum.

Fumatul afectează capacitatea de concentrare, deci nu fuma când mergi la școală, la serviciu sau când conduci. Hai, aruncați cu pietre. Gata? Nu mai aveți pietre? ……… Bine, rectific: Fumatul soiurilor cu procente foarte mari de THC, în special din soiurile Indica, este posibil să-ți afecteze pe termen scurt capacitatea de concentrare, deci grijă mare cu școala, serviciul și mașina. Dacă nu te poți abține, încearcă soiurile Sativa.

Unele tulpini de canabis sunt mai puternice decât altele, adică au un nivel mai ridicat de THC. Un fumător experimentat simte când a fumat destul și știe când să se oprească. Dar un fumător începător nu are nici cea mai mică idee așa că, grijă mare de unde procuri iarba, ce fel de iarbă iei și cel mai important, nu sta singur ca cucu-n cuib, apelează la un prieten experimentat.

Dacă nu ești o persoană cu experiență nu este o idee bună să combini iarba cu băuturile alcoolice. Alcoolul poate suprima efectele ierbii și poate transforma o stare plăcută de high într-o stare neplăcută de greață.

Se întâmplă câteodată când fumezi iarbă să-ți apară o stare de greață, paranoia sau anxietate. Găsește un loc liniștit și încearcă să te relaxezi. Mănâncă ceva, bea apă. Nu intra în panică, într-o oră efectul trece și abia pe urmă pune-ți întrebări despre ce mama dracului ai fumat.

Dacă ești sub tratament și iei orice fel de alte medicamente, consultă un medic înainte de-a fuma iarbă. Pe bune, chiar este foarte important plus că acum sunt specialiști și în Românica mult iubită.

Dacă nu fumezi tutun dar totuși vrei să rulezi unul mic amestecat cu tutun, mai gândește-te. Nu-ți recomand! Păi de ce? Păi d-aia! Poți deveni dependent de tutun, prima la mână iar a doua la mână, strici calitatea ierbii.

Și ultima recomandare va atrage atenția stimabililor de la DIICOT. Nu-i înjurați că săracii urmează ordinele de la mafioții cu cravată. Sună cam așa: Nu cumpăra iarbă din colțul blocului (excepție tovarășu’ tău de încredere). Ierburile de pe piața neagră pot conține tot felul de substanțe periculoase pentru organism. Cel mai sigur este să-ți cultivi singur. Și nu, nu e instigare la culturi de canabis, e doar o părere și e dreptul meu să-mi spun părerea!

 

Iar ultima și cea mai importantă recomandare este:
Respectă planta de canabis pentru că este un cadou pentru omenire și nu în ultimul rând, respectă-te pe tine însuți și nu exagera.


Ultimele postari ale lui Val (vezi toate)
Distribuie și tu:

Leave a Comment