Tehnica de cultivare Sea of Green

Val
Read Time:1 Minute, 18 Second

Cultivând în interior, cultivatorii trebuie să îmbunătățească eficiența nu numai pentru a obține recolte mai bune, ci este important să și economisească  energie în fiecare ciclu de cultivare. Tehnica Sea of ​​Green (SOG) permite utilizatorilor să economisească energie electrică datorită unui număr crescut de plante utilizate cu mai puține zile în faza de vegetație. Tehnica SOG se bazează pe o cantitate mai mare de plante pe fiecare metru pătrat luminat.

 

Ce înseamnă Sea of ​​Green?

Tehnica Sea of ​​Green se bazează pe creșterea numărului de plante pe metru pătrat pentru a obține, odată ce cresc, o masă verde uriașă care acoperă toate spațiile. Grădinile Sea of ​​Green folosesc de obicei o distribuție pătrată cu aceleași linii și coloane.

Avantajele tehnicii Sea of ​​Green

Tehnica Sea of ​​Green este utilă, în interior, pentru a îmbunătăți randamentul, precum și pentru a economisi bani pe energie electrică. Nu contează dacă folosim semințe sau clone, creșterea SOG ne va economisi zile de ore de vegetație (18 ore de lumină pe zi). În acest tip de creștere, fiecare plantă va acoperi zona înconjurătoare în câteva zile. SOG, de obicei salvează probele la sfârșitul ciclului: cultivatorii obțin mai mulți muguri cu mai puțin volum (comparativ cu tehnicile SCROG).

 

Sfaturi pentru grădinile Sea of ​​Green

Cultivatorii care folosesc tehnici SOG ar trebui să acționeze în funcție de înălțimea plantei. Plantele înalte au nevoie de o curățare a ramurilor joase odată ce înfloresc pentru a forța plantele să producă muguri pe partea superioară (suprafața cea mai luminată).

 


Acest articol este strict în scop informativ și educațional!


Distribuie și tu:

Lasă un răspuns

Next Post

Dezvoltarea viitoare a geneticii canabisului

Genetica canabisului este o fațetă esențială a industriei care afectează fiecare parte a procesului de producție. Creșterea canabisului este controlată cu atenție pentru a produce o multitudine de soiuri diferite, fiecare special adaptată pentru a crea o experiență unică. În timp ce majoritatea sunt familiarizați cu diferitele specii – Sativa, […]

Nu ai dreptul să copiezi conținutul acestei pagini!