Origine: SUA
Genetica: Skunk #1 x Necunoscut
Tip: 95% Sativa – 5% Indica
THC: 24%

 

Descriere

West Coast Diesel este unul dintre cei mai recenti hibrizi Sativa cultivați în California. Parentenția sa este neclară, deși se zice că are rădăcini în Skunk #1. Acesta este un soi deosebit de înțepător, care se remarcă și pentru conținutul său de 22-26% THC.

 

Mugurii West Coast Diesel sunt de obicei de culoare verde închis, cu fire de păr care sunt mai mult maro decât portocaliu. Mugurii maturi au o duritate și o densitate care devin mai proeminente la uscare. Producția de tricomi este mare, cu cristale lipicioase acoperind suprafața. Mirosul de diesel al acestei tulpini este în centrul atenției, cu unele note chimice ascuțite și persistente. Nu este deloc un hibrid subtil sau nuanțat, West Coast Diesel are, de asemenea, un gust puternic de motorină și un fum acru care îți lovește partea din spate a gurii.

 

Această tulpină are în primul rând genetică Sativa și, ca atare, efectele ei sunt stimulatoare și cerebrale. Cu conținutul său ridicat de THC, West Coast Diesel oferă un high energic, care apare rapid cu puțin efect corporal. Concentrarea și claritatea sporite pot ajuta în tratamentul tulburărilor de deficit de atenție. Începătorii ar trebui să fie atenți la potențialul de paranoia, deoarece intensitatea puternică se poate transforma în anxietate introspectivă. West Coast Diesel este recomandat pentru utilizare recreativă în timpul zilei.

 

La fel ca majoritatea Sativelor, West Coast Diesel poate crește foarte înaltă și poate prospera în aer liber în condițiile potrivite. Datorită înălțimii sale, creșterea în interior poate fi o provocare. Cultivatorii de interior ar putea dori, de asemenea, să investească în controlul mirosurilor din cauza mirosului extrem de skunky al tulpinii. Înflorirea poate dura între 65 și 75 de zile într-un mediu interior și până la 15 săptămâni în aer liber.

 

West Coast Diesel este un exemplu excelent a ceea ce se poate întâmpla atunci când crescătorii se concentrează pe îmbunătățirea unui set de caracteristici similare, mai degrabă decât pe încrucișarea soiurilor pentru noi combinații. În acest caz, rezultatul valoros este o aromă concentrată de diesel și un high Sativa care oferă mai multe beneficii utilizatorului.

 

Ultimele postari ale lui Val (vezi toate)
Distribuie și tu:

Info

MedicalADHD, Depresie
EfecteStimulare, Concentrare
AromeDiesel

Reviews

Review West Coast Diesel.

 

 

 

 

 

 

Ultimele postari ale lui Val (vezi toate)
Distribuie și tu: