Origine: Spania
Genetica: AK-47 x Bubblegum
Tip: 20% Sativa – 80% Indica
THC: 14%

 

Descriere

Wembley este o tulpină hibridă de canabis cu dominanță Indica creată de ”Pyramid Seeds”. Această bancă spaniolă de semințe este cunoscută pentru vânzarea și distribuția de semințe, dar și pentru tulpinile lor hibride unice. Această tulpină este o încrucișare între două clasice; AK-47 și Bubble Gum. Deși utilizatorii de canabis familiarizați cu ambele tulpini părinte ar putea găsi această încrucișare un pic ciudată la început, Wembley reușește să-i mulțumească chiar și pe cei mai pretențioși utilizatori.

 

Wembley, în ciuda faptului că este o tulpină hibridă cu înclinație Indica, tinde să crească muguri de dimensiuni medii care sunt la un punct intermediar între „ușori și pufoși” și „strânși și denși”. Acești muguri mari sunt adesea de culoare verde-pădure sau măsliniu și sunt accentuate de firele de păr portocalii strălucitoare, pufoase, care acoperă adesea mugurii. Mugurii Wembley sunt adesea observați ca fiind incredibil de lipicioși, acoperiți cu o pătură groasă, asemănătoare rășinii, de tricomi translucizi. Wembley moștenește o aromă incredibil de unică, care combină nuanțe de mosc, pământ și diesel ale lui AK-47 cu aromele fructate de gumă de mestecat Bubble Gum. Când este arsă, aroma lui Wembley se transformă într-un val incredibil de vast și aromat care îți cufundă cerul gurii și este probabil să îți rămână în gură mult timp. Așteptați-vă ca fumul de la Wembley să guste a fructe de pădure vibrante, puțin condiment.

 

Spre deosebire de majoritatea tulpinilor hibride de canabis Indica, high-ul lui Wembley nu se instalează repede. Așteaptă-te ca high-ul să se strecoare asupra ta, preluând adesea simțurile înainte de a-ți da seama. La început, în spatele ochilor tăi va începe să se formeze o ușoară presiune. Pe măsură ce cedați încet controlul asupra facultăților voastre fizice și mentale, sunteți incredibil de euforic și fericiți să vă eliberați de durerile și grijile voastre. Deși se știe că această tulpină tratează durerile cronice și inflamația, majoritatea utilizatorilor consideră că această tulpină este mai potrivită pentru atenuarea schimbărilor de dispoziție, a stresului și a anxietății. Un fum grozav de seară, această tulpină este potrivită pentru zilele în care nu ai multe de făcut. Fluxul se răspândește pe tot corpul din cap până în picioare, lăsând în urma lui un sentiment profund de fericire și relaxare. Deși mulți utilizatori raportează că se simt stimulați mental, ei recunosc, de asemenea, că somnul îi duce adesea până la sfârșitul high-ului. Capacitatea acestei tulpini de a vă pune în pat este excelentă pentru tratarea simptomelor precum insomnia și anxietatea.

 

Ultimele postari ale lui Val (vezi toate)
Distribuie și tu:

Info

MedicalDurere, Insomnie, Anxietate
EfecteFericire, Relaxare
AromeMosc, Pământ, Gumă de mestecat

Reviews

Review Wembley.

 

 

 

 

 

 

Ultimele postari ale lui Val (vezi toate)
Distribuie și tu: