Origine: SUA
Genetica: Wedding Cake x Grape Pie
Tip: 40% Sativa – 60% Indica
THC: 21%

Descriere

Crescut de echipa de la ”Cannarado Genetics”, acest soi este ușor dominant Indica cu un amestec genetic Wedding Cake și Grape Pie. Este foarte recomandat să vă bucurați de acest soi atunci când nu aveți absolut nimic pe lista de lucruri de făcut.

 

Deși s-ar putea să nu pară puternică la prima vedere, media de 21% THC a lui Wedding Pie tinde să lovească puternic și rapid. Mugurii au o nuanță de verde intens și, deși au un strat ușor de pistili portocalii, nu lipsesc tricomii de chihlimbar. Atât aromele, cât și gusturile acestei tulpini sunt mai dulci decât v-ați putea imagina, deoarece strugurii, fructele de pădure și nucile se amestecă împreună pentru o adevărată experiență de desert. Unii fumători detectează un indiciu de ierburi la expirare, afirmând că Wedding Pie devine ușor picant spre final.

 

Majoritatea utilizatorilor își descriu experiența ca fiind una care începe cu o furnicătură cerebrală care face ca mintea să fie inutilă pentru o perioadă. Probabil că te vei simți neclar și fericit fără grijă, iar această stare de spirit trece de obicei într-o senzație fizică foarte curând. Nu este neobișnuit să fii complet blocat pe canapea imediat după ce fumezi, așa că asigură-te că iei o pernă și o pătură înainte de a consuma Wedding Pie.

 

Cei cărora le place să se răsfețe cu câteva fumuri înainte de culcare din motive medicinale vor găsi probabil că Wedding Pie este o alegere perfectă, deoarece se spune că această tulpină este destul de eficientă. Problemele de durere corporală sunt adesea înăbușite cu ușurință datorită efectelor sale fizice îndrăznețe și, atunci când sunt cuplate cu natura ei sedativă, pot fi remediul suprem în combaterea insomniei. Preocupările mentale, inclusiv anxietatea și depresia, pot fi, de asemenea, alinate datorită capacității Wedding Pie de a vă lăsa neconcentrat ore în șir.

 

În general, ”Cannarado Genetics” este destul de bun în a-și împărtăși semințele cu alții, dar Wedding Pie pare să fie excepția. Este posibil ca compania să nu mai intenționeze să mențină această tulpină în gama lor, așa că acordați o atenție deosebită nivelurilor de inventar ale dispensarului dvs. local. Dacă se întâmplă să întâlniți semințe sau clone ale acestui soi, considerați-vă norocos.

Ultimele postari ale lui Val (vezi toate)
Distribuie și tu:

Info

MedicalDurere, Insomnie, Depresie
EfecteRelaxare, Sedare
AromeStruguri, Fructe de pădure, Nuci

Reviews

Review Wedding Pie.

 

 

 

 

 

 

Ultimele postari ale lui Val (vezi toate)
Distribuie și tu: