Origine: Necunoscută

Genetica: OG Kush x Necunoscută

Tip: 70% Sativa – 30% Indica

THC: 21%

Descriere

Webster este o tulpină predominant Sativa care este perfectă de utilizat pe timpul zilei. Genetica acestei tulpini și crescătorii originali sunt necunoscuți (deși unul dintre părinți este OG Kush), dar chiar și așa, nu există niciun mister cu privire la atracția sa buzzy. Webster oferă o aromă dinamică de citrice și efecte de concentrare, energetice. Conținutul de THC al tulpinilor a fost măsurat între 15% și 23%.

 

Webster se remarcă prin flori excepțional de mari și solide. Mugurii au o structură oarecum hibridizată; au miezul dens asociat de obicei cu Indica, dar cu frunze pufoase, asemănătoare Sativa, care se învârt împreună în pliuri, asemănătoare coralului. Frunzele sunt o nuanță închisă de verde-pădure și sunt acoperite cu pistili maro închis. În cele din urmă, aceste flori jumbo sunt pudrate cu tricomi albi tulburi, ceea ce le face dificil de rupt manual.

 

O primă adiere dezvăluie note proaspete, acidulate de portocală. La o inspecție mai atentă, există și un ton umed, moscat. Măcinarea sau deschiderea florilor eliberează un caracter hashy și piperat, sugerând eventual descendența de la OG Kush. Webster emite un fum aspru atunci când este ars și poate provoca tuse sau ochi apoși. Acest fum poartă o aromă lemnoasă și asemănătoare citricelor la expirație.

 

High-ul oferit de Webster începe să se dezvăluie imediat după ce utilizatorii își expiră fumul gros și fructat. Aproape imediat, utilizatorii pot fi loviți de o presiune concertată în jurul tâmplelor și a frunții inferioare, precum și de o posibilă înroșire a obrajilor. Odată ce se obișnuiesc cu aceste senzații ciudate, consumatorii constată că gândurile lor sunt lansate pe o nouă orbită. Ideile și conceptele pot începe să capete o nouă gravitate sau pot curge de la una la alta în asociații surprinzătoare. Acest tip de gândire activată, conectată, face din Webster o presiune bună pentru executarea atât a sarcinilor analitice complicate, cât și a proiectelor creative mai libere. De asemenea, poate oferi un fundal frumos stimulat pentru a trece prin treburile banale cum ar fi curățenia prin casă. Fumătorii pot descoperi că această explozie de energie nu durează prea mult. În aproximativ o oră, orice efecte motivate tind să se topească în relaxare corpolentă.

 

Combinația finală de relaxare mentală și fizică a lui Webster poate fi o modalitate excelentă de a realiza activități care implică atât mintea, cât și corpul -inclusiv jocuri, exerciții fizice și, în circumstanțele potrivite, sex.

 

Efectele bine echilibrate ale lui Webster îi oferă câteva aplicații diferite pentru pacienții cu canabis medical. Poate permite concentrarea pe sarcini unice pentru cei cu tulburări de deficit de atenție și poate ameliora temporar simptomele stresului și depresiei ușoare până la moderate. Acest mugur poate, de asemenea, să atenueze durerea fizică, indiferent dacă este cronică, ca urmare a unor afecțiuni precum lupusul sau artrita, sau temporară, ca urmare a rănirii. Efectele antiinflamatorii, între timp, pot avea grijă de iritații minore, cum ar fi durerile de cap sau crampele. Deoarece debutul său poate veni cu unele efecte cerebrale intense, pacienții care sunt predispuși la panică ar trebui să consume Webster cu precauție.

 

Semințele de Webster nu sunt disponibile pentru vânzare online. Ca atare, potențialii cultivatori ar trebui să caute clone la cultivatori autorizați. Webster poate fi cultivată în interior sau în exterior, deși cultivarea cu succes în aer liber necesită un climat semi-umed, cu temperaturi diurne între 21-26 de grade Celsius. Plantele tind să crească înalte, iar grădinarii de interior ar putea avea nevoie să-și tundă culturile devreme. Webster înflorește în decurs de 9 până la 10 săptămâni când este cultivată în interior.

 

Ultimele postari ale lui Val (vezi toate)
Distribuie și tu:

Info

MedicalADHD, Durere, Depresie
EfecteConcentrare, Energie
AromePortocale, Mosc

Reviews

Review Webster.

 

 

 

 

 

 

Ultimele postari ale lui Val (vezi toate)
Distribuie și tu: