Originea: SUA

Genetica: Magic Melon x Runtz

Tip: 40% Sativa – 60% Indica

THC: 20%

CBD: 2%

 

Descriere

Dacă vă plac senzațiile fructate ale tulpinilor Runtz, Zkittlez și Gelato, Watermelon Runtz este o tulpină pe care poate doriți să o căutați. Un nivel mediu-ridicat de THC și o ușoară dominanță Indica, se combină cu efecte euforice, înălțătoare și o aromă atrăgătoare de pământ dulce pentru a oferi acestei tulpini o șansă serioasă la lumina reflectoarelor competitive în populara linie genetică Runtz.

 

Aroma tulpinii este un amestec seducător de arome de fructe nuanțate, favorizând pepenele dulce și amestecat cu pământ picant la expirație. Utilizatorii raportează un ton de aluat dulce, ca un biscuit de copt transformat în mugur. Terpenele sale majore includ cariofilenul picant, limonenul fructat și humulenul pământesc. Nivelul THC al tulpinii se situează în jurul unui 20% confortabil în medie și păstrează între 1-2% CBD după extracție.

 

Watermelon Runtz este cunoscut pentru inducerea unei atitudini de chicoteală strălucitoare, care îi pune pe utilizatori într-un loc relaxat și pozitiv. Tulpina îți alungă ambițiile negative și îți încălzește corpul ca o pătură de siguranță mintală. Vă recomandăm această tulpină pentru cele mai leneșe seri și cele mai mici întâlniri. Dacă te trezești că ai probleme să-ți găsești locul fericit, să dormi sau să te bucuri de prietenii tăi, această floare de fructe tropicale te-ar putea ajuta.

 

Poate fi savurat aproape în orice moment al zilei, dar poate doriți să încercați puțin după-amiaza mai întâi pentru a vedea cum vă afectează. În timp ce majoritatea utilizatorilor consideră că tulpina oferă calm și relaxare, este posibil să obțineți și energie mentală.

 

 

Ultimele postari ale lui Val (vezi toate)
Distribuie și tu:

Info

MedicalDepresie, Stres
EfecteStimulare, Relaxare
AromePepene, Pământ

Reviews

Review Watermelon Runtz.

 

 

 

 

 

 

Ultimele postari ale lui Val (vezi toate)
Distribuie și tu: