Originea: UK

Genetica: The White x Necunoscută

Tip: 70% Sativa – 30% Indica

THC: 20%

 

Descriere

Nici pe departe la fel de sinistru sau intimidant ca omonimul său fictiv, Walter White este un hibrid puternic dominant Sativa. Creat de ”Mephisto Genetics” din Marea Britanie, Walter White este o încercare de a îmbunătăți producția ridicată de rășină a tulpinii The White prin încrucișarea acestuia cu o Sativa nespecificată. Ceea ce rezultă este un mugur gustos cu efecte buzzy, impetuos. Nivelurile sale de THC au fost măsurate între 15% și 21%.

 

Walter White este marcat de flori mari, groase, care au forme surprinzător de neregulate. Acești muguri excepționali arată mai mult ca nori pufoși decât ca oricare dintre formele botanice mai convenționale, cum ar fi sfere sau pică. Frunzele verzi sunt grupate dens împreună și sunt răsucite cu pistili păroși, de culoare maro închis. Fideli numelui lor, mugurii lui Walter White sunt, de asemenea, acoperiți cu un volum excepțional de mare de tricomi albi translucizi, ceea ce face ca frunzele lor să pară foarte palide de la distanță.

 

Când sunt tratate corespunzător, florile lui Walter White au un miros umed și pământesc. La o inspecție mai atentă, există și câteva indicii de citrice. Între timp, măcinarea mugurilor amorfe eliberează parfumul de pin proaspăt. Când este ars, Walter White emite un fum gros și acru. Acest fum are gust de o combinație de pin și citrice la expirație și se termină cu o senzație cremoasă. Fumătorii care ar dori să mențină discreția ar trebui să se ferească că această tulpină deoarece are un fum foarte înțepător; pot fi necesare unele măsuri de precauție pentru controlul mirosului.

 

Ca multe alte Sative puternice, efectul vine rapid, exercitând o presiune în jurul ochilor și tâmplelor. Mulți fumători notează, de asemenea, o înroșire a obrajilor și o creștere a salivației. În scurt timp, însă, aceste senzații ciudate se transformă într-o stimulare mentală optimistă și activă. Gândurile pot curge într-un monolog liber asociativ și pot ocupa mai mult din atenția consumatorului. O astfel de concentrare neclintită face ca această tulpină să fie o modalitate bună de a realiza multe proiecte, indiferent dacă executați sarcini analitice complexe sau pur și simplu executați niște comisioane. Walter White poate, de asemenea, să ridice inhibițiile mentale, facilitând astfel creativitatea pentru orice proiecte. Din fericire, stimularea acestui mugur tinde să fie mai întemeiată și mai calmă decât cea a multor alte sative, permițând utilizatorilor să poarte conversații lucide și să se deplaseze în agendele lor zilnice ca de obicei. Walter White poate fi binevenit în special în situații sociale, unde poate sparge gheața, provocând conversații și camaraderie între tovarăși cu gânduri similare. Walter White este cel mai bine savurat ca un tratament de trezire sau un pick-me-up după-amiază. Dacă este consumat înainte de culcare, este probabil să țină fumătorii treji.

 

Walter White poate avea, de asemenea, multe aplicații pentru pacienții cu canabis medical. Poate ajuta la menținerea concentrării și concentrațiilor pentru cei cu tulburări de deficit de atenție. Proprietățile sale buzzy pot, de asemenea, să ia temporar întunericul stresului și depresiei ușoare până la moderate. Din punct de vedere fiziologic, tulpina poate, de asemenea, să alimenteze foamea, făcându-l un inhibitor eficient al apetitului pentru cei care se luptă cu pofta de mâncare. Este posibilă și o ușurare a iritațiilor ușoare, cum ar fi durerile de cap și greața. Deoarece debutul său cerebral poate fi foarte intens și dezorientant în circumstanțe greșite, Walter White nu este recomandat pacienților care sunt predispuși la panică sau paranoia.

 

Din fericire pentru cultivatori, ”Mephisto Genetics” a pus la dispoziție semințe de Walter White pentru vânzare online. Poate fi cultivată cu succes în interior sau în exterior, deși creșterea în aer liber necesită un climat semi-umed. Plantele tind să fie scurte și stufoase, rareori depășind 90 cm în înălțime.

 

Puternic și de lungă durată, Walter White este o tulpină care va impresiona chiar și fanii Sativa experimentați. Producția sa ridicată de rășină poate fi, de asemenea, foarte valoroasă în producția de hash și alte concentrate de THC.

 

Ultimele postari ale lui Val (vezi toate)
Distribuie și tu:

Info

MedicalADHD, Stres, Depresie
EfecteCreativitate, Stimulare
AromeCitrice, Pământ, Pin

Reviews

Review Walter White.

 

 

 

 

 

 

Ultimele postari ale lui Val (vezi toate)
Distribuie și tu: