Originea: SUA

Genetica: Cookies x OG Kush x Original Glue

Tip: 60% Sativa – 40% Indica

THC: Necunoscut

 

Descriere

O tulpină misterioasă este crescută în California de către echipa de la ”Hoosier Farms” și, deși încă nu părea să devină favorita totală a fanilor, este doar o chestiune de timp. Wakanda OG este rezultatul unei încrucișări în trei direcții între Cookies, OG Kush și Original Glue (cunoscut și sub numele de Gorilla Glue #4).

 

Deși nivelurile ei de THC nu au fost încă publicate, este o presupunere sigură că acest mugur este foarte, foarte puternic. Mugurii Wakanda OG sunt destul de greu de definit, dar aromele atrag oamenii la ea. Un amestec de pământ, skunk și note dulci și picante se amestecă împreună pe cerul gurii și în aer pentru a vă învălui într-o experiență bogată și relaxantă pe care nu o veți uita în curând.

 

Wakanda OG este o tulpină dominantă Sativa, dar cât de energică te va face cu siguranță variază de la o persoană la alta. În general, acest mugur este ideal pentru după-amiaza sau seara târziu, deoarece este incredibil de relaxantă spre capătul din spate al high-ului. Atât mintea, cât și corpul îi vor simți pe deplin puterea, iar utilizatorii observă că sunt capabili să-și asume sarcini creative înainte de a se topi în sedare dulce.

 

Ca și alte tulpini care împărtășesc o parte din machiajul ei genetic, Wakanda OG este puternică atunci când vine vorba de tratarea unei game largi de afecțiuni medicale. Având în vedere că este incredibil de euforică, utilizatorii care se luptă cu depresia și stresul o vor găsi o opțiune ideală pentru a-și spori starea de spirit. Durerea fizică poate fi, de asemenea, calmată, inclusiv probleme care variază de la crampe și dureri de cap la preocupări musculare mai grave și multe altele. Chiar și insomnia poate fi abordată în unele cazuri, în funcție de toleranța dvs. și de timpul în care vă răsfățați.

 

Această tulpină este destul de greu de găsit pe rafturile dispensarelor, cu atât mai puțin localizarea semințelor în scopul cultivării.

 

Arome grozave, efecte puternice și capacitatea de a fi savurat în mai multe momente ale zilei, Wakanda OG ar putea fi una dintre cele mai perfecte tulpini. Experimentați cu doza și timpul în care vă răsfățați și probabil că veți experimenta o serie de efecte dintr-o singură tulpină.

 

Ultimele postari ale lui Val (vezi toate)
Distribuie și tu:

Info

MedicalStres, Depresie, Durere
EfecteCreativitate, Relaxare
AromePământ, Skunk, Picant

Reviews

Review Wakanda OG.

 

 

 

 

 

 

Ultimele postari ale lui Val (vezi toate)
Distribuie și tu: