Origine: Canada

Genetica: Necunoscută

Tip: 60% Sativa – 40% Indica

THC: 16%

 

Descriere

Wabanaki este o tulpină hibridă de canabis ușor dominantă Sativa. Cultivată pentru prima dată de ”Organigram”, o companie de canabis din Canada, această tulpină este un produs al încrucișării a două tulpini necunoscute. ”Organigram” păstrează genetica din spatele acestei tulpini secretă, deși unii cred că ar putea fi strâns legată de Jack Herer.

 

Wabanaki este numită după poporul canadian care vorbește limba Algonquiană și se traduce direct în “oamenii primei lumini”. Deși compania nu a colaborat cu acești oameni pentru această tulpină, numele este potrivit, deoarece te va face să te simți nu numai ușor fizic, ci și entuziasmat. Această tulpină este cel mai bine consumată în timpul zilei și conține o concentrație medie de THC de 16%.

 

Florile Wabanaki nu sunt prea dense și cresc în forme de floricele și ardei. Mugurii de culoare verde-olive sunt accentuați de pistili portocalii și de un strat gros de tricomi. Ar trebui să vă așteptați la mirosuri de pădure și pin proaspăt, pe lângă ierburi picante.

 

Aroma este destul de asemănătoare, deoarece mulți s-au bucurat de aroma netedă de plante și pin a acestei tulpini. S-ar putea să te trezești că iei puf după puf doar pentru a gusta mai mult din această tulpină proaspătă. Aceste plante sunt greu de cultivat, deoarece sunt puțin nestatornice în ceea ce privește clima în care doresc să crească și sunt predispuse la mucegai și boli. Cu toate acestea, un cultivator cu experiență nu va avea probleme în obținerea randamentului optim de la aceste plante.

 

Ca și în cazul majorității hibrizilor dominanți Sativa, efectele Wabanaki sunt în mare parte (dar nu în întregime) cerebrale. Veți experimenta o grabă intensă de energie cerebrală și vă veți concentra aproape imediat. Vă veți simți incredibil de concentrat asupra sarcinilor și veți avea energia necesară pentru a finaliza fiecare dintre ele în succesiune rapidă. High-ul oferit de această tulpină elimină, de asemenea, orice îndoieli și distrageri negative care, în mod normal, te-ar împiedica să experimentezi cele mai bune părți ale acestei vieți. Suferiți de anxietate socială? O lovitură sau două de Wabanaki te vor face să te simți incredibil de social și confortabil în public cu prietenii tăi.

 

Wabanaki a devenit, de asemenea, destul de popular printre cei care pot pune mâna pe el, deoarece efectele sale sunt, de asemenea, destul de benefice pentru lupta împotriva episoadelor depresive. Unii consideră că efectele sale sunt destul de excitante și erotice, ceea ce face din Wabanaki o alegere bună pentru o seară intimă cu o persoană dragă.

 

Ultimele postari ale lui Val (vezi toate)
Distribuie și tu:

Info

MedicalAnxietate, Depresie
EfecteConcentrare, Energie
AromePin, Plante de pădure

Reviews

Review Wabanaki.

 

 

 

 

 

 

Ultimele postari ale lui Val (vezi toate)
Distribuie și tu: