Origine: SUA
Genetica: Necunosctă
Tip: 25% Sativa – 75% Indica
THC: 20%

Descriere

Crescătorii de la ”Moxie 710” preferă să păstreze lucrurile sub radar, făcând din Viper City OG o tulpină extrem de misterioasă și foarte căutată. Legenda spune că genetica ei include Burmese Landrace și Blackseed, deși acest lucru nu a fost confirmat niciodată.

 

Lăsând la o parte zvonurile aproape de neconceput, Viper City OG tinde să se situeze în medie în jurul valorii de 20% THC, făcând-o o alegere bună pentru cei mai mulți fumători. Mugurii ei sunt o priveliște uimitoare, având nuanțe de albastru, pistili aproape transparenți și tricomi de culoare cea mai pală de albastru. Un amestec de mirodenii, miros de animale, motorină și fructe acre se amestecă pe măsură ce inspiri, ducând adesea la o oarecare tuse.

 

Fidelă originilor sale predominant Indica, se zvonește că această tulpină oferă o senzație destul de puternică. Inițial, utilizatorii raportează că o senzație de euforie se instalează imediat, deși poate să nu fie atât de puternică pe cât v-ați fi așteptat. În timp ce probabil vă veți simți destul de fericiți, nu există nicio inclinație socială aici, pentru că înainte să vă dați seama, lucrurile încep să se schimbe. Nu este neobișnuit ca Viper City OG să vă seducă până în punctul în care sunteți practic lipit de canapea. Asigurați-vă că vă ștergeți calendarul de toate planurile înainte să consumați acest soi, pentru că probabil nu veți fi de mare folos nimănui.

 

Viper City OG, atunci când o găsiți, tinde să fie o alegere populară pentru utilizatorii medicinali, deoarece se spune că efectele ei sunt suficient de puternice pentru a face cu adevărat o diferență. Deși unii spun că această floare nu este la fel de euforică ca alte soiuri disponibile, totuși este suficient de puternică pentru a ajuta potențial cu simptomele anxietății și depresiei, relaxând într-un singur gest atât corpul, cât și mintea. Durerea fizică, în special crampele și migrenele, poate fi, de asemenea, ameliorată după câteva fumuri, iar dacă vreți să scăpați de insomnie, Viper City OG este probabil cea mai bună opțiune.

 

”Moxie 710” își ține în mare parte tulpinile pentru ei înșiși, ceea ce face foarte dificil să găsiți semințe disponibile online. Se pare că există o variantă a Viper City OG care poate fi cumpărată, dar ar trebui să vă faceți cercetările înainte de a cumpăra. Se mai spune că plantele cresc destul de înalte, iar recoltele de interior sunt gata după aproximativ 10 săptămâni. Dacă aveți ocazia să cultivați acest soi, consultați un crescător experimentat doar pentru a vă asigura că îl tratați corect.

 

Top of Form

Dacă credeți că aveți toleranța necesară pentru a gestiona Viper City OG, ea vă va primi cu brațele deschise. Asigurați-vă că sunteți pregătit pe toate planurile, de la profilul ei de gust îndrăzneț la efectele ei puternice și s-ar putea să descoperiți o nouă varietate preferată.

 

Tradus de: Ștefan-Mădălin Șerban

Distribuie și tu:

Info

MedicalDurere, Depresie, Insomnie
EfecteRelaxare, Sedare
AromeDiesel, Fructe acre

Reviews

Review Viper City OG.

 

 

 

 

 

 

Distribuie și tu: