Origine: Spania
Genetica: Purple Malawi x Purple Pakistan Chitral Kush
Tip: 40% Sativa – 60% Indica
THC: 16%

Descriere

Echilibrul este cheie atunci când vine vorba de soiurile de canabis plăcute, iar echipa de la ”Ace Seeds” din Spania au găsit un exemplu frumos al acestei echități în soiul Violeta. Un hibrid între două soiuri ”Purple”, Purple Malawi și Purple Pakistan Chitral Kush, acesta aduce arome încântătoare și o experiență plăcută atât ziua, cât și noaptea.

 

Potența de THC a lui Violeta poate varia destul de mult în funcție de lot, astfel că orice între 12% și 20% este considerat normal. Mugurii săi au evident o nuanță de mov cu o mulțime de pistili pufoși, dar aromele sale sunt cele care impresionează cu adevărat. O combinație de balsamic și fructe de copac îți va pătrunde în ființă, învăluindu-te într-un fum delicios.

 

Chiar dacă nu este la fel de puternică ca altele, bazat doar pe conținutul de THC, nu te lăsa păcălit – Violeta este o floare cu care nu trebuie să te joci. Oferă o senzație de „stoned” excelentă pentru relaxare cu prietenii, fără a te imobiliza complet pe canapea. În funcție de programul zilei, poate fi un însoțitor minunat pentru timpul petrecut la birou sau chiar pentru o plimbare în pădure, dar indiferent de ceea ce alegi să faci, în final, vei simți o combinație binevenită între relaxare și bucurie.

 

Utilizatorii care consumă canabis în scop medical știu că găsirea unei tulpini care să abordeze afecțiunile lor fără să-i lase complet sedați poate fi o provocare, dar Violeta este aici pentru a aduce cele mai bune din ambele lumi. Stresul, depresia și anxietatea se dizolvă după câteva fumuri, iar capacitatea ei de a trata durerea corporală o face faimoasă. Excelentă pentru persoanele care se luptă cu lipsa poftei de mâncare sau greața, Violeta este o tulpină care poate fi folosită de dimineața devreme și savurată pe tot parcursul zilei pentru un confort de durată.

 

Cultivatorii mai noi care sunt interesați de o plantă rezistentă și ușor de întreținut vor adora Violeta – în plus, aduce culori uimitoare grădinii! Excelentă atât pentru o configurare în interior, cât și pentru una în aer liber, aceastei tulpini îi ia aproximativ 8 până la 9 săptămâni să se maturizeze complet. Plantele ajung să fie destul de compacte, făcând-o ideală pentru spații mai mici. Randamentul este peste medie, și practic această tulpină este aproape cea mai perfectă plantă pe care ți-ai putea-o dori.

 

Tradus de: Ștefan-Mădălin Șerban

Distribuie și tu:

Info

MedicalStres, Depresie, Anxietate
EfecteBucurie, Relaxare
AromeFructe

Reviews

Review Violeta.

 

 

 

 

 

 

Distribuie și tu: