Origine: Necunoscută
Genetica: Blueberry X Green Crack X ShishkaBerry
Tip: 50% Sativa – 50% Indica
THC: 25%

Descriere

Violet Delight este o floare plăcut mirositoare care oferă efecte bine echilibrate, dar ușor adormitoare. Tulpina combină genetica puternică a soiurilor Blueberry, Green Crack și Shiskaberry. Rezultatul are surprinzător de puțin din mirosurile intense care definesc multe alte soiuri. În schimb, consumatorii se pot bucura de fumul floral în timp ce experimentează o senzație relaxantă, dar cu mintea clară. Conținutul de THC al lui Violet Delight a fost măsurat constant între 17% și impresionantul 26%.

 

Ca mărime, florile lui Violet Delight nu impresionează în mod deosebit, agățându-se împreună în muguri mici în formă de lopată cu vârf ascuțit. În ceea ce privește culoarea, acești muguri tind să impresioneze cu nuanțe de verde-salvie amestecate cu lavandă pală. Aceste culori sunt rezultatul pigmentilor de antocianină activați de temperaturile reci în timpul procesului de creștere. Aceste flori compacte, tipice Indica, sunt străbătute de fire ale pistililor portocaliu viu și sunt acoperite cu tricomi cristalini înghețați.

 

Violet Delight este cunoscută pentru aroma sa excepțional de dulce, care are unele note distincte de violete. Dedesubt, se simte un miros dulce ca zahărul, asemănător cu gustul de vată pe băț. Măcinarea acestor muguri dezvăluie, între timp, unele subtonuri ușor muscate, dar nu suficient de puternice pentru a acoperi mirosurile mai florale ale soiului. Când este aprins într-o pipă sau într-un joint, Violet Delight emite un fum foarte neted și ușor de inhalat. Acest fum are un gust fructat și ușor floral la expirare.

 

Violet Delight îi ia ceva timp înainte ca efectele să își facă simțită prezența. În decurs de 10 până la 15 minute, efectele se instalează sub formă de o presiune concentrată în zona frunții și a tâmplelor, cu posibilitatea de a simți furnicături sau o roșeață în obraji. Odată ce aceste senzații ciudate devin mai familiare, utilizatorii se pot bucura de stimularea mentală oferită de soi, care pare să aducă mediul lor într-un nou focus. Anumite gânduri pot începe să capteze mai multă atenție decât ar fi făcut-o în mod obișnuit și pot sări liber de la unul la altul în asocieri libere. Această mentalitate poate permite o productivitate sporită în ceea ce privește sarcinile complicate și analitice.

 

De asemenea, poate face ca unii utilizatori să devină mai vorbăreți, inspirând conversații libere în medii sociale. Unii consumatori raportează și o senzație ciudată de dilatare a timpului. Cei care doresc să împingă aceste proprietăți la potențialul lor maxim ar trebui să asocieze Violet Delight cu un film sau un album spațial. Într-adevăr, relaxarea cu divertisment ambiental ar putea fi tot ceea ce vrei să faci în timpul influenței acestui soi, deoarece efectul său corporal palpitant se instalează după aproximativ o oră. Pe măsură ce efectele sale relaxante preiau controlul, orice tensiune musculară persistentă tinde să se disipeze în timp ce respirația profundă devine mai liberă și mai ușoară. În timp ce starea de relaxare corporală a lui Violet Delight permite în continuare claritate mentală, poate priva fumătorii de orice motivație anterioară, făcându-i fericiți să nu facă nimic altceva decât să guste ceva sau să facă maraton de seriale. Deoarece începe cu o anumită energie înainte de a se topi în sedare, acest soi este recomandat pentru consum între după-amiaza târziu și seara devreme.

 

Versatilitatea lui Violet Delight îi conferă mai multe utilizări pentru pacienții care folosesc canabis în scopuri medicinale. Luciditatea asociată începutului său îi poate ajuta pe cei cu tulburări de deficit de atenție să se concentreze pe o singură sarcină. Efectele sale asupra stării de spirit pot ameliora temporar simptomele de stres, depresie și anxietate. Soiul poate, de asemenea, să provoace senzația de foame, făcându-l un stimulent excelent al apetitului pentru cei care urmează serii de chimioterapie sau tratamente similare. Din cauza faptului că poate induce anumite modele de gândire destul de puternice și obsesive, pacienții predispusi la panică sau paranoia ar trebui să consume Violet Delight cu mai mare precauție.

 

Semintele de Violet Delight nu sunt disponibile online, iar cei care doresc să crească acest soi ar trebui să obțină fragmente/tăieturi din plante sănătoase și mature ale soiului pentru a le cultiva ca și  clone. Odată obținute, soiul poate fi crescut în interior sau în aer liber, într-un climat cald și umed. Plantele au tendința de a fi scurte și stufoase și înfloresc în 8-9 săptămâni. Grădinarii care doresc să scoată în evidență nuanțele atractive de mov ale florilor ar trebui să expună un timp scurt culturile lor la temperaturi reci (dar nu înghet!) chiar înainte de începerea înfloririi.

 

Atracția vizuala și olfactivă a lui Violet Delight o face o floare perfectă pentru a fi împărtășită la petreceri, fiind un element de conversație distinct.

 

Tradus de: Ștefan-Mădălin Șerban

Distribuie și tu:

Info

MedicalADHD, Durere, Depresie
EfecteConcentrare, Relaxare
AromeFlori dulci

Reviews

Review Violet Delight.

 

 

 

 

 

 

Distribuie și tu: