Origine: Afganistan, Pakistan, India, Nepal, SUA
Genetica: Hindu Kush x Malana
Tip: 20% Sativa – 80% Indica
THC: 21%
CBD: 1%

Descriere

Violator Kush este o tulpină hibridă dominantă Indica, cunoscută pentru conținutul său ridicat de THC, ajungând până la 22%, și pentru conținutul de CBD de până la 1.5%. Aromele de condimente, Kush și piper oferă o experiență puternică Indica, care adesea duce la o senzație autentică de a fi blocat pe canapea.

 

Utilizatorii raportează că simt un „buzz” leneș în corp încă de la primul fum, însoțit de euforie. Această tulpină este, de asemenea, foarte socială, determinând mulți utilizatori să devină mai comunicativi. Ca orice medicament, această tulpină are și unele efecte secundare negative, cum ar fi gură și ochii uscați, anxietatea, amețelile și, ocazional, paranoia.

 

Datorită senzației de greutate pe care această tulpină o poate induce pe pleoapele utilizatorilor, se recomandă utilizarea acesteia seara, ea este adesea folosită de cei care caută o scutire de la insomnie. „Buzz”-ul puternic, aproape narcotic, în corp poate fi, de asemenea, util pentru cei care suferă de dureri cronice. Violator Kush poate ajuta, de asemenea, la ameliorarea presiunilor stresului și anxietății asupra minții. De asemenea, este folosită pentru a ajuta la probleme digestive, precum greața, și pentru a stimula pofta de mâncare.

 

Violator Kush este rezultatul încrucișării dintre Malana și Hindu Kush, concepută de echipa de la ”Barney’s Farm”. Este o tulpină cu producție mare, care înflorește în jur de 8 săptămâni.

 

Tradus de: Ștefan-Mădălin Șerban

Distribuie și tu:

Info

MedicalDurere, Depresie
EfecteEuforie, Relaxare
AromePiper, Condimente

Reviews

Review Violator Kush.

 

 

 

 

 

 

Distribuie și tu: