Origine: Necunoscută

Genetica: Grandaddy Purple x OG Kush x Sour Diesel

Tip: 70% Sativa – 30% Indica

THC: 20%

 

 

Descriere

Versace, numele care evocă luxul în materie de accesorii pentru mulți fani ai acestui brand, are și o varietate de canabis care oferă aceeași calitate pe care o așteptați. Creată de crescători necunoscuți, această tulpină este rezultatul unei încrucișări între Sour Diesel, OG Kush și Granddaddy Purple și oferă efecte relaxante, în special pentru un hibrid predominant Sativa.

Utilizatorii experimentați probabil vor fi atrași de această tulpină în primul rând datorită conținutului ei ridicat de THC, deoarece un procent de 25% asigură practic o experiență plăcută. Mugurii sunt foarte denși și destul de mici și deși au fire de culoare portocalie minime, se laudă cu un strat gros de tricomi transparenți. Iubitorii de tulpini mai dulci se vor îndrepta către Versace, deoarece aceasta are arome de fructe de pădure, lămâie, pământ și un strop de kush. În schimb, parfumul său tinde către o notă condimentată, puternic parfumată a motorină. Dacă ai nevoie de discreție atunci când fumezi, Versace nu este pentru tine.

În ansamblu, Versace nu este chiar tulpina pe care ai alege-o dacă vrei să fii dus la limita minții, dar oferă niște efecte destul de frumoase. O combinație de energie și relaxare, euforie și liniște par a te cuprinde în același timp, permițându-ți să ai o după-amiază sau seară odihnitoare. Teoretic, acest soi ar putea fi excelent pe timp de zi dacă ai o zi leneșă în față, dar, deoarece poate deveni destul de sedativ, este mai bine să o încerci mai întâi atunci când ai puține lucruri de făcut.

Utilizatorii medicali care se bazează pe această plantă pentru a trece peste momentele dificile vor găsi numeroase beneficii în cazul tulpinii Versace, deoarece aceasta este ideală pentru tratarea atât a problemelor mintale, cât și a celor fizice. Stresul și depresia sunt ușor atenuate datorită perspectivei sale fericite, iar un tip de senzație amorțitoare poate ajuta, de asemenea, la ameliorarea durerilor de cap, a presiunii oculare și multe altele. Dacă te confrunți cu insomnie, încearcă acest mugure înainte de culcare, poate într-o doză mai mare, pentru a te bucura de un somn profund.

Când crescătorii rămân anonimi, de obicei există un motiv întemeiat pentru acest lucru, iar în cazul lui Versace, nimeni nu știe cu adevărat de ce aceste genii preferă să rămână anonimi. Singurul dezavantaj în acest sens este că informațiile despre cultivare, precum și oportunitatea de a cumpăra semințe, sunt destul de inexistente, făcând această tulpină destul de dificil de găsit.

În ansamblu, dacă te bucuri de lucrurile rafinate în viață, cu siguranță îți va plăcea tot ceea ce aduce Versace în joc. Considerată a fi o tulpină de clasă înaltă de către cei din industrie, te poate ajuta să atingi noi niveluri de bucurie și relaxare cu doar câteva fumuri. Deși este destul de rară, căutarea acestei tulpini de calitate merită efortul – asigură-te doar că te aprovizionezi când o găsești.

 

Tradus de: Ștefan-Mădălin Șerban

 

 

Ultimele postari ale lui Val (vezi toate)
Distribuie și tu:

Info

MedicalStres, Depresie, Durere
EfecteEnergie, Relaxare
AromeFructe de pădure, Lemn, Lămâie

Reviews

Review Versace.

 

 

 

 

 

 

Ultimele postari ale lui Val (vezi toate)
Distribuie și tu: