Origine: Olanda și Uzbekistan

Genetica: Uzbekistan Indica Landrace x Durban Figwidow x Chocolate Thai

Tip: 60% Sativa – 40% Indica

THC: 15%

 

 

Descriere

Cu un nume precum VenomBerry, cineva ar putea crede că această tulpină e oarecum otrăvitoare, dar această tulpină cu gust dulce miroase a bomboane și are muguri zaharoși și înghețați. Un strămoș al unor Sative foarte vechi, această floare a fost creată de crescătorii de la Dutch Flowers.

Mult înainte de a începe să lucreze la această tulpină, unul dintre crescătorii lor a descoperit o Indica cultivată în Uzbekistan. Când au început să lucreze la VenomBerry, această Indica din Uzbekistan a fost încrucișată cu o tulpină a Dutch Flowers numită Durban Figwidow. Rezultatul a fost mult mai puternic decât oricare dintre părinți, dar crescătorii încă nu terminaseră. În ochii lor, VenomBerry avea încă nevoie de un alt element pentru a o face cu adevărat specială și acest lucru s-a întâmplat să fie Chocolate Thai. După ce încrucișarea a fost completă, a fost aleasă o anumită specimene și apoi a fost înrudită pentru a stabiliza tulpina. Deși dominată Sativa, această tulpină încă păstrează o senzație lejeră la nivelul corpului, alături de efectele cerebrale amețitoare.

Această floare crește bine în interior și se descurcă bine și în aer liber dacă condițiile sunt potrivite; mediile reci vor evidenția caracteristicile Uzbekistanului, făcând ca tulpina să capete tonuri de roșu și mov. Frunzele întunecate, albastru-verzui, împodobesc această tulpină, iar randamentul acesteia depinde de cantitatea de lumină primită. VenomBerry ar trebui să fie cultivată de către cei cu experiență, necesitând două-trei săptămâni de vegetație înainte de a înflori timp de 10-11 săptămâni.

 

Tradus de: Ștefan Mădălin Șerban

 

 

Ultimele postari ale lui Val (vezi toate)
Distribuie și tu:

Info

MedicalStres, Depresie
EfecteRelaxare
AromeDulce, Bomboane

Reviews

Review VenomBerry.

 

 

 

 

 

 

Ultimele postari ale lui Val (vezi toate)
Distribuie și tu: