Origine: SUA

Genetica: LA Confidential x OG Kush

Tip: 50% Sativa – 50% Indica

THC: 20%

CBD: 1%

 

 

Descriere

Provenind din însorita California de Sud, Madman OG este produsul Ocean Grown Genetics. Această tulpină delicioasă este un hibrid echilibrat uniform, care este rezultatul încrucișării tulpinii LA Confidential cu clasicul favorit al tuturor, OG Kush. Excelent pentru o noapte relaxantă, doar cei care trăiesc în Golden State vor pune probabil mâna pe acest tratament.

Majoritatea ar numi Madman OG o tulpină moderat puternică și, cu o medie de 19% THC și aproximativ 1% CBD, este ideală pentru aproape toate tipurile de utilizatori. Această tulpină are o nuanță de verde strălucitoare, acoperită cu pistili portocalii și tricomi strălucitori. Notele puternice de cafea sunt prezente cu subtonuri de pin. Pe măsură ce mugurii ard, un pic de bunătate pământească va pluti în aer, Madman OG ideală pentru cei care iubesc fumurile mai sărate.

Așa cum v-ați aștepta de la orice hibrid bun, Madman OG oferă un high ușor în cel mai bun mod posibil. La primele câteva fumuri, veți deveni foarte fericit și zâmbitor, permițându-vă să intrați într-o stare de fericire completă. Utilizatorii simt adesea nevoia să-și amintească în acest moment, așa că fumatul cu prietenii și amintirea vremurilor bune este adesea o rețetă pentru succes. Efectele fizice se vor simți din cap până în picioare cu un set de furnicături care ajută în procesul de relaxare.

Cu doar o notă de CBD și suficient THC pentru a mulțumi chiar și cel mai experimentat utilizator medical, Madman OG este adesea una dintre alegerile de top atunci când vine vorba de afecțiuni liniștitoare. De asemenea, ajută enorm de mult persoanele care suferă de depresie și stres.

Problemele fizice ale durerii corporale și greața pot fi, de asemenea, înăbușite și, dacă fumezi suficient, Madman OG va ajuta la tratarea insomniei cu ușurință.

Important pentru cultivatori, Madman OG are câteva nevoi și dorințe specifice. Tunderea regulată o va ajuta să prospere și, deși atât setările interioare, cât și cele exterioare sunt în regulă, ea se descurcă cel mai bine în condiții mai calde. Metodele Sea of Green vor asigura o recoltă decentă după aproximativ 8 până la 10 săptămâni de creștere.

Dacă aveți vreodată drum în California, nu ratați ocazia să căutați această tulpină cu arome robuste. Cu siguranță vă vor ajuta să vă relaxați și să creați câteva amintiri noi cu cei mai vechi prieteni.

 

Tradus de: Rafael

 

 

Ultimele postari ale lui Val (vezi toate)
Distribuie și tu:

Info

MedicalDurere, Stres, Insomnie
EfecteFericire, Relaxare
AromeCafea, Pin

Reviews

Review Madman OG.

 

 

 

 

 

 

Ultimele postari ale lui Val (vezi toate)
Distribuie și tu: