Origine: Olanda

Genetica: Jack Herer x Super Skunk x Haze

Tip: 40% Sativa – 60% Indica

THC: 17%

 

Descriere

Jack Flash este un hibrid cu dominanță Indica care a câștigat Cupa Olandeză High Life în 1998. Deși este cu dominanță Indica, este iubit pentru efectele sale cerebrale puternice pe bază de Sativa.

Începând puternic, tulpina induce o stare pshioactiva și euforică, ridicând starea de spirit, după aproximativ 30 de minute de la utilizare. Tulpina crește adesea dorința de a socializa sau de a fi creativ, acest efect este urmat, la aproximativ o oră după utilizare. Unii raportează, de asemenea, că în acest moment tulpina acționează ca un afrodisiac.

Efectele plăcute ale lui Jack Flash pot dura peste două ore chiar și atunci când este consumat în doze mici. Cu toate acestea, utilizatorii pot avea, de asemenea, uscăciunea gurii și a ochilor, amețeli și chiar paranoia cu doze mai mari.

Datorită efectelor euforice ale acestei tulpini, este adesea recomandată celor care suferă de stres, anxietate și depresie. Efectele tulpinii Jack Flash nu va ameliora toate durerile, dar le poate ușura pe cele mai mici. Mulți o consideră utilă și pentru a calma greața și pentru a induce pofta de mâncare.

Jack Flash a fost concepută de Sensi Seeds pentru a avea cele mai dorite calități ale lui Jack Herer și pentru a fi o tulpină ușor de cultivat chiar și pentru un începător. Este o încrucișare între o mamă Jack Herer și un amestec de tatăl Super Skunk și Haze. Tulpina a fost făcută pentru operațiuni de creștere în interior. Crește bine în tehnica Sea of ​​Green și înflorește în jur de nouă până la zece săptămâni.

 

Tradus de: Canna Sighet

 

Ultimele postari ale lui Val (vezi toate)
Distribuie și tu:

Info

MedicalStres, Anxietate
EfecteCreativitate, Relaxare
AromePin, Condimente

Reviews

Review Jack Flash.

 

 

 

 

 

 

Ultimele postari ale lui Val (vezi toate)
Distribuie și tu: