Origine: Asia
Genetica: Burmese Kush x Necunoscut
Tip: 10% Sativa – 90% Indica
THC: 18%

Descriere

Capers este un hibrid predominant Indica cu origini în Asia de Sud-Est. Această tulpină puternic mirositoare este derivată dintr-un Burmese Kush și oferă efecte puternic sedative. Potrivită pentru utilizarea relaxantă în timpul nopții, Capers este, puțin probabil să inspire utilizatorul să pornească în aventuri sălbatice, și mai degrabă se pretează unor medii calme și introspective. Conținutul său de THC a fost măsurat între 14% și 19%.

 

Capers se remarcă prin flori impresionant de mari, care își mențin o formă rotunjită și chunky. Mugurii urmează modelul compact și dens al părintelui Indica Kush. Frunzele strânse sunt de un verde-mușchi, deși uneori fenotipurile vor arăta muguri de culoare purpuriu închis; aceste nuanțe apar datorită pigmentelor de antocianină, care sunt activate de vremea rece în timpul procesului de creștere. În cele din urmă, florile Capers sunt străbătute de pistili de culoare maro închis și acoperite cu tricomi de un alb laptos.

 

Capers emană simultan un miros puternic de pământ, ca de pivniță umedă. O a doua mirosire dezvăluie unele note lemnoase de stejar și pin. Măcinarea sau desfacerea acestor flori eliberează un miros acru și skunky. Când este arsă, Capers emană un fum aspru care ar putea ustura ochii și sinusurile. Acest fum gros are un gust acru și de pin la expirație.

 

Fidelă liniei sale Indica, Capers este o tulpină lentă care ar putea dura 10 sau 15 minute înainte de a-și dezvălui efectul greoi. În cele din urmă, fumătorii sunt loviți de o senzație grea în cap, punctată de o presiune în tâmple și o posibilă creștere a salivării. Pe măsură ce aceste senzații stranii devin mai familiare, consumatorii probabil vor observa unele schimbări în percepția lor; distorsionarile auditive ușoare sunt frecvent raportate, precum și o aplatizare a adâncimii vizuale – în special când vine vorba de telefoane mobile și alte ecrane de dispozitive – este de asemenea posibilă. Cei care sunt astfel predispuși pot aborda această limită prin îmbunătățirea stării de spirit cu un album preferat sau un film captivant. Pe măsură ce timpul trece (sau doza este crescută), furnicătura de relaxare a lui Capers se transformă lent într-un mormăit surd, membrele și pleoapele fumătorului fiind încărcate în aceeași măsură.

Utilizatorii activi sau mobili ar putea fi cuprinși de dorința de a se relaxa la ceva pasiv precum binge-watching-ul. În acest punct, consumatorii se pot elibera de tensiunea musculară și să respire profund pe măsură ce factorii de stres și grijile zilei se estompează în fundal. Datorită vibrațiilor sale predominant somnolente, Capers este recomandată pentru utilizarea de la sfârșitul zilei sau în timpul nopții.

 

Capers poate avea, de asemenea, mai multe aplicații pentru pacienții de cannabis medical. Relaxarea profundă și terapeutică poate îmbunătăți temporar simptomele de stres, depresie, anxietate și chiar PTSD. Poate, de asemenea, să calmeze durerea fizică, fie că este cronică sau legată de o afecțiune sau o inflamație minoră precum o durere de cap. În circumstanțele insuficient de relaxante, Capers poate contracara chiar insomnia, garantând un somn odihnitor. Datorită faptului că nu este probabil să aducă genul de mentalitate cerebrală intensă care poate duce la paranoia, Capers este o bună opțiune pentru pacienții predispusi la panică sau care au o toleranță scăzută la THC.

 

Semințele de Capers nu sunt disponibile pentru vânzare online. În schimb, cultivatorii amatori pot căuta puieți ai plantelor mature și sănătoase ale tulpinii, care pot fi îngrijite ca clone genetic identice. Odată obținută, Capers poate fi cultivată atât în interior, cât și în exterior, deși succesul în aer liber necesită un climat semi-umed cu temperaturi diurne între 21 și 27 de grade Celsius. Plantele tind să fie scurte și dese și ar putea cere tăieri ocazionale. Cei care doresc să evidențieze nuanțele posibile de mov ar trebui să expună pe scurt culturile lor la temperaturi nocturne cu 10 până la 15 grade sub media obișnuită. Capers înflorește în 8 până la 9 săptămâni atunci când este cultivată în interior.

 

Tradus de: Andrita

Distribuie și tu:

Info

MedicalDurere, PTSD, Insomnie
EfecteRelaxare, Calmare
AromePin, Pământ

Reviews

Review Capers.

 

 

 

 

 

 

Distribuie și tu: