Origine: SUA
Genetica: Alphakronik x Exodus Cheese
Tip: 40% Sativa – 60% Indica
THC: 20%

Descriere

După o zi lungă și stresantă, nimic nu se potrivește mai bine decât un desert plăcut după cină. Cannoli de la ”Alphakronik” este analogul de canabis al unei delicatesă. Cu un profil bogat și cremos de terpene care combină notele de skunk pământos cu cele ușor dulci și funky de brânză, Cannoli oferă un fum neted și efecte mellow, relaxante, predominant Indica.

 

Semințele de Cannoli sunt încă disponibile prin distribuitori online, în anumite dispensare din California și direct de la crescător. O încrucișare între Alphakronik și Exodus Cheese, pedigree-ul acestei tulpini include Chem D, Skunk #1 și Cindy 99. Această combinație rezultă într-o plantă cu o dominație mai mare de Indica. Cannoli crește la o înălțime medie și se descurcă excelent într-un mediu de cultivare în interior, terminând perioada de înflorire în aproximativ 8-9 săptămâni. Cannoli este cunoscut pentru producerea de flori mari, strânse și dense. Aproape de timpul recoltării, mugurii tind să se decoloreze în nuanțe de mov și roșu.

 

Mugurii de Cannoli au structura clasică a unui con de brad bine rotunjit atunci când sunt corect uscați. Colorația mov tinde să acopere exteriorul mugurilor, lăsând interiorul de un verde mai deschis cu dungi de roșu.

Cu părinți atât de puternici și potenți, Cannoli ajută la relaxare după o zi grea de muncă. Cel mai bine de savurat seara, această tulpină face ca relaxarea să fie o activitate ușoară. Potența se află de obicei în media intervalului de THC, la aproximativ 20%, și posibil mai mare în funcție de cultivator. Profilul de terpene creează o experiență de gust bogată și cremoasă, combinând o brânză dulce și o aromă condimentată de skunk herbal, ceva asemănător cu un Gjetost făcut în Italia.

 

Gătit de vrăjitorii de tulpini culinare de la Alphakronik, care ne-au adus astfel de tulpini ca Raspberry Crisp și Peanut Butter Parfait, Cannoli își ocupă locul ca o altă tulpină de încercat din categoria confecțiilor din canabis. Larg disponibil sub formă de flori și concentrate în dispensare din întreaga California, așteptați să vedeți apariția lui Cannoli și în alte state unde canabisul este legal. Dacă căutați un tratament perfect și neașteptat de unic, alegeți Cannoli.

 

Tradus de: Andrita

Distribuie și tu:

Info

MedicalStres, Depresie
EfecteRelaxare, Creativitate
AromePământ, Brânză

Reviews

Review Cannoli.

 

 

 

 

 

 

Distribuie și tu: