Origine: SUA
Genetica: OG Kush x Cannalope Haze
Tip: 70% Sativa – 30% Indica
THC: 19%

Descriere

Cannalope Kush, numită exotic de ”DNA Genetics”, este o tulpină hibridă dominant Sativa. Este rezultatul încrucișării dintre OG Kush #18 și Cannalope Haze. În timp ce efectele Sativa sunt dominante, euforia este punctată și de influența suplimentară a efectelor Indica. Această tulpină este adesea aclamată în California de Nord ca “Mama Kush”.

 

Cannalope Kush are muguri denși, de un verde deschis, generos acoperiți cu fire portocalii subțiri. Mugurii compacti sunt presărați cu frunze subțiri, de un verde deschis. Acești muguri frumoși au un efect echilibrat care uneori poate fi puțin agitat, în funcție de dozaj. Unii utilizatori experimentează o euforie cerebrală plăcută și o creștere a creativității. Tulpina tinde, de asemenea, să îmbunătățească starea de spirit și să aducă relaxare, fiind ideală pentru a fi fumată după-amiaza sau pentru diminețile de sărbători. Așteaptă-te la o presiune plăcută în jurul tâmplelor și în spatele ochilor. Această tulpină poate fi folosită pentru tratarea migrenelor, problemelor de anxietate, depresiei și tulburărilor de somn precum insomniile.

 

Aroma Cannalope Kush este o combinație surprinzătoare de pepene galben proaspăt tăiat cu subtonuri de haze, aproape ca un parfum subtil. Gustul fumului este ușor și plăcut, cu subtonuri lemnoase, cu vibrații subtile de fructe, dar fără a fi citrice. Mulți consideră gustul atât proaspat, cât și revigorant.

 

Randamentul lui Cannalope Kush este destul de bogat, iar alături de o perioadă de înflorire de 8-9 săptămâni în interior, se dovedește satisfăcător pentru cultivatori în întreaga lume. Timpul de înflorire în aer liber duce la sfârșitul lui octombrie în California și în zone cu un climat similar, și la un sfârșit ușor mai târziu în climatul mai rece și mai întunecat. Mugurii sunt lungi și rășinoși, iar cu calitatea înaltă a produsului, această tulpină își consolidează cu siguranță o reputație solidă în rândul cultivatorilor. Se recomandă cultivarea din semințe în sol pentru cele mai bune rezultate, în loc de sistemele hidroponice. În timp ce urmele de tricomi apar devreme în ciclul de înflorire, cultivatorii răbdători vor fi încântați de creșterea calității dacă permit plantelor lor să atingă un metru înălțime înainte de recoltare. Dimensiunea medie a plantei este în general intre 1 si 1,5 metri înălțime.

 

Tradus de: Andrita

Distribuie și tu:

Info

MedicalInsomnie, Migrene, Anxietate
EfecteCreativitate, Relaxare
AromePepene galben, Fructe

Reviews

Review Cannalope Kush.

 

 

 

 

 

 

Distribuie și tu: