Origine: Olanda
Genetică: Haze x Mexican
Tip: 95% Sativa – 5% Indica
THC: 18%

Descriere

O tulpină care îți usuca gura, cu muguri cu gust de pepeni dulci și acrișori, pin și Haze. Având doar aproximativ cinci procente Indica în genele sale, Cannalope Haze produce totuși un efect mai apropiat de tipul hibrid. Cu un conținut de THC de până la 20%, această tulpină activează mintea și calmează corpul. Utilizatorii cel mai des resimt o energie extaziantă și furnicături în corp. Pentru a crea acest hibrid aproape pur Sativa, ”DNA Genetics” a încrucișat o tulpină Haze cu o Sativa mascul mexican autohton.

 

Utilizatorii ar trebui să fie atenți când decid să consume această tulpină pentru prima data. În funcție de biochimia utilizatorului, aceasta ar putea fi mai potrivită pentru utilizare pe timp de noapte. Cannalope Haze poate alina eficient durerile cronice, stresul și anxietatea. Această tulpină poate fi de asemenea folosită pentru a ajuta la tratarea diabetului, glaucomului, grețurilor, tulburărilor de dispoziție, migrenelor și tulburărilor de alimentație.

 

Cannalope Haze se descurcă bine în aer liber în climatul mai cald, dar se dezvoltă cel mai bine în interior datorită structurii sale. Această tulpină dezvolta un vârf principal în partea de sus și are multe ramuri mai mici, ceea ce este neobișnuit pentru o Sativa. Atunci când este crescută prin metoda Sea of Green, ar trebui să fie lăsată în perioada vegetativă timp de două săptămâni. Următoarele opt până la nouă săptămâni de înflorire vor permite o recoltă frumoasă. Cannalope Haze crește mai bine în sol decât în sisteme hidroponice.

 

Tradus de: Andrita

Distribuie și tu:

Info

MedicalDurere, Stres, Anxietate
EfecteEnergie, Creativitate
AromePepene, Pin

Reviews

Review Cannalope Haze.

 

 

 

 

 

 

Distribuie și tu: