Origine: Necunoscută
Genetica: LA Confidential x Cannalope
Tip: 50% Sativa – 50% Indica
THC: 22%
CBD: 2%

Descriere

Cannadential este o tulpină hibridă de canabis ideală pentru cei care caută o experiență echilibrată. Această tulpină este cunoscută pentru abilitățile sale puternic echilibrate între Sativa și Indica. Această tulpină a fost produsă de un crescător necunoscut care a avut un moment de geniu și a încrucișat LA Confidential cu Cannalope. Produsul, Cannadential, a devenit atât un instrument medical puternic, cât și un deliciu recreativ. Această tulpină este un excelent punct de plecare pentru utilizatorii începători și relativ noi care caută să treacă la tulpini mai serioase și mai puternice de canabis. Cannadential a fost testată pentru concentrații de THC de până la 22%, și o concentrație destul de ridicată de CBD de 2%. Combinate, aceste două canabinoide oferă efectele necesare pacienților medicali din întreaga lume.

 

La o primă vedere, mulți ar putea confunda acești muguri cu muguri hibrizi dominant Indica. Cresc în forme destul de dense, mari, rotunde, cu nuanțe de verde închis. Mugurii Cannadential sunt acoperiți cu un număr neobișnuit de mare de pistili și un strat de tricomi care poate varia în densitate în funcție de recoltă. Deși acest mugure este destul de mirositor, mirosul poate fi ușor confundat cu alte plante pe care le-ai arde în mod natural. Mugurii Cannadential îți vor umple rapid camera cu un miros pământos, de pin și de ierburi pe care majoritatea spun că este destul de aproape de salvie. Multe rapoarte de la utilizatori care au încercat Cannadential raportează că gustul este foarte similar cu aroma.

 

Cannadential este perfect atunci când este consumată într-o zi liberă. Această tulpină de zi este cunoscută pentru efectele sale semnificative de energizare. Primul lucru pe care îl vei observa după ce iei un fum de Cannadential este că efectul începe cu o accelerare rapidă a creierului. Acest impuls de energie te va face să simți o imensă inspirație creativă. Nu numai că această tulpină oferă energia necesară pentru a face orice îți vine în minte, dar gestionează și durerile fizice care te-ar putea împiedica să trăiești viața în întregime. Această tulpină are efecte de lungă durată. Nu numai că îți va oferi impulsul inițial de inspirație pentru a te ridica și a începe un proiect, dar îți oferă și energie continuă care îți permite să finalizezi proiectul.

 

Tradus de: Andrita

Distribuie și tu:

Info

MedicalDurere, Depresie
EfecteEnergie, Creativitate
AromePin, Ierburi

Reviews

Review Cannadential.

 

 

 

 

 

 

Distribuie și tu: