Origine: SUA
Genetica: Cannatonic x Sour Tsunami
Tip: 50% Sativa – 50% Indica
THC: 10%
CBD: 6%

Descriere

Deși creatorii ei nu sunt cunoscuți, Canna-Tsu își construiește propria reputație ca un hibrid incredibil plin de beneficii. O combinație între Cannatonic și Sour Tsunami, această tulpină este destul de populară pe coasta de vest a Statelor Unite. Atât utilizatorii medicali, cât și cei recreaționali vorbesc cu entuziasm despre amestecul ei de efecte, făcând din Canna-Tsu o tulpină căutată.

 

Nivelurile de THC nu sunt foarte ridicate, dar probabil că aceasta este una dintre cele mai puternice puncte de vânzare, deoarece utilizatorii de toate nivelurile de experiență o pot savura cu ușurință. Ajungând la un maxim de 11% THC, conținutul ei de CBD este aproximativ același. Mugurii pot fi destul de denși, cu pistili portocalii și un strat foarte subțire de tricomi albi care completează aspectul. Aromele sunt încântătoare cu Canna-Tsu, deoarece notele de citrice, pământ, pin și un ton cremos aproape că îți fac nării să vibreze.

 

Canna-Tsu nu este excesiv de sedativă, dar are tendința de a oferi doar suficientă relaxare pentru a face problemele de zi cu zi puțin mai ușoare. Relaxarea completă a corpului te așteaptă împreună cu un zâmbet pe care pur și simplu nu îl poți șterge de pe față. Stimularea cerebrală pe care o oferă această tulpină, deși mult mai mică decât altele, este suficientă pentru a te menține concentrat pe sarcinile tale și suficient de fericit pentru a-ți face noi prieteni.

 

Pacienții medicali se întorc la Canna-Tsu pentru abilitatea ei de a calma cele mai multe probleme, oferind totodată suficientǎ psihoactivitate pentru distracție. Cel mai notabil este potențialul acestei tulpini când vine vorba de durere, inclusiv durerile de cap ușoare și crampele, dar și cele mai severe precum spasmele musculare. Afecțiunile mintale nu sunt nici ele o problemă pentru perspectiva pozitivă a vieții oferită de Canna-Tsu, combatând stresul, depresia și anxietatea. Pentru pacienții care trebuie să fie funcționali pe tot parcursul zilei, această tulpină oferă cel mai bun din toate soiurile părinte – alinare serioasă fără a fi leșinat complet.

 

Cultivatorii amatori care simt că trebuie să aibă Canna-Tsu în viața lor vor fi încântați să afle că este o tulpină ușor de crescut și de gestionat, chiar și pentru începători. Plantele sunt foarte rezistente la mucegai și la umiditate și tind să rămână destul de mici și late. Atât creșterea în interior, cât și în aer liber sunt la fel de bune, deoarece este o tulpină care tinde să fie destul de robustă în cele mai multe condiții. După 9 până la 10 săptămâni de înflorire, cultivatorii vor fi răsplătiți cu o recoltă mare.

 

Oferind  alinare medicală împreună cu suficiente efecte psihice pentru a-ți îmbunătăți ziua, este singurul lucru pe care ar trebui să îl incluzi în rutina ta de dimineață. Găsită destul de ușor în întreaga SUA, are potențialul de a deveni o tulpină pe care trebuie să o ai întotdeauna în rezerva personală.

 

Tradus de: Andrita

Distribuie și tu:

Info

MedicalDurere, Stres, Depresie
EfecteCreativitate, Relaxare
AromeCitrice, Pin

Reviews

Review Canna-Tsu.

 

 

 

 

 

 

Distribuie și tu: