Origine: SUA
Genetica: Grand Daddy Purple x Platinum Cookies
Tip: 75% Sativa – 25% Indica
THC: 17%

Descriere

Candyland, un produs din zona de coastă a orașului San Francisco, este o tulpină dominată Sativa rezultată dintr-o încrucișare între faimoasa tulpină Grand Daddy Purple (cunoscută și sub numele de Grand Daddy Purps) și Platinum Cookies. A fost inițial crescută de ”Ken Estes”, care a făcut parte din echipa care a creat Grand Daddy Purple-ul original.

 

Mugurii de Candyland sunt mici și denși, cu o nuanță ușor mai întunecată de verde decât cea tipică pentru o tulpină Sativa de un verde strălucitor. Tricomii săi sunt abundenți atunci când planta crește corect, arătând ca și cum mugurele ar fi fost înmuiat în zahăr. Pistilii roșii sunt un roșu mat, dar cresc mai lungi decât de obicei, făcând mugurii să pară aproape pufoși de la distanță. Atunci când fumezi această tulpină, așteaptă-te la un gust foarte pământesc, cu accente dulci și condimentate.

 

Efectele sale se îndreaptă spre proprietățile Sativa, cu efect care stimuleaza partea mentală și cu puține efecte corporale atunci când este fumată în doze mai mici. Tulpina este excelentă pentru funcțiile sociale sau activitățile creative – orice lucru în care creierul tău trebuie să fie activ și implicat. Atunci când este consumată în cantități mai mari, și în special de către utilizatorii începători, tulpina poate genera anxietate și paranoia, așa cum este tipic pentru tulpinile Sativa puternice.

 

Candyland este o tulpină relativ ușor de crescut în comparație cu alte tulpini Sativa. Poate fi cultivată atât în interior, cât și în aer liber, cu o perioadă de înflorire între 8-9 săptămâni în interior și o recoltă în septembrie pentru culturile în aer liber. Greutatea apare într-adevăr către finalul ciclului de creștere pe măsură ce mugurii încep să încline planta cu ramuri destul de înalte și subțiri.

 

Candyland a fost medaliată cu aur la ”KushCon” 2012 în Denver, care a avut un record de 50,000 de participanți.

 

În general, Candyland este o alegere excelentă atunci când cauți să adaugi un pic de bucurie zilei tale și pentru a reduce stresul inutil. Această tulpină dulce se laudă cu un nivel de THC de 19% și atracția sa vine din gustul său asemănător bomboanelor. A fost extrasă pentru a produce unele dintre cele mai gustoase concentrate de pe piață.

 

Tradus de: Andrita

Distribuie și tu:

Info

MedicalStres, Depresie
EfecteStimulare, Creativitate
AromePământ, Condimente, Bomboane

Reviews

Review Candyland.

 

 

 

 

 

 

Distribuie și tu: