Origine: SUA
Genetica: London Poundcake x Gelato
Tip: 30% Sativa – 70% Indica
THC: 19%

Descriere

Candy Rain nu este un amestec nici de bomboane, nici de ploaie. Un mix de ”London Poundcake” și ”Gelato”, această tulpină a fost creată în laboratoarele ”Cookie Fam Genetics”. Rezultatul este un gust de aluat, dulce și piperat, cu note de gaz și pământ. Profilul gustativ este complex, stimularea simțurilor este peste medie, iar stresul din săptămâna ta obișnuită devine o amintire.

 

Tulpina face să-ți plouă-n gură cu bomboane încă de când o aprinzi. Aromele de fructe și citrice acre se amestecă cu tonuri de pământ și motorină într-o Indica foarte puternică (70/30). Terpenele ies în evidență cu un strop de limonen și mircen, aducând aromele de citrice și balsam, dar cariofilenul este cel important. De aici Candy Rain își obține iuțeala, cu accente de pământ, mușchi, piper și cuișoare. Cariofilenul este instrumental în conferirea unor tulpini de canabis extra potentă, precum și în adăugarea antiinflamației la lista sa de beneficii.

 

Planta Candy Rain crește muguri mari, strălucitori cu cristale albe, și formați ca niște struguri verzi. Pistilii sunt subțiri și cresc peste violetul închis din centrul fiecărui bob. Frunzele sunt mici și tricomii sunt lipiciosi și plini cu rășină.

 

Etapa vegetativă a tulpinii durează șase săptămâni. În acest timp, dacă crești în interior, umiditatea și nivelurile de CO2 sunt foarte importante cu Candy Rain, la fel ca și folosirea de nutrienți avansați de înaltă calitate.

 

Efectele Candy Rain încep cu fericire și relaxare – această tulpină este pentru persoanele care doresc să se simtă extrem de calme și fericite fără a fi sedate. Deci, o recomandăm pentru durere și depresie cu siguranță, stres și anxietate de asemenea, dar nu atât de mult pentru insomnie. Poate ajuta, dar nu te va adormi (dacă asta ai nevoie).

 

Tradus de: Andrita

Distribuie și tu:

Info

MedicalDurere, Depresie
EfecteRelaxare, Fericire
AromeCitrice, Cuișoare, Piper

Reviews

Review Candy Rain.

 

 

 

 

 

 

Distribuie și tu: