Origine: SUA
Genetica: OG Kush x Trainwreck
Tip: 30% Sativa – 70% Indica
THC: 18%

 

Descriere

Tulpina Candy OG poartă mai multe nume, inclusiv ”Candy OG Kush” și ”Kandy Kush”. Pentru a complica lucrurile și mai mult, Candy Kush este o tulpină complet diferită, creată din OG Kush și Blue Dream, cu o compoziție genetică mult mai orientată spre Sativa. Tulpina la care ne uităm, uneori cunoscută sub numele de Candy OG, este un hibrid între OG Kush și Trainwreck, ceea ce înseamnă că are genele originare din Afghanistan și Chemdawg. Aceasta influențează în mod semnificativ atât efectele, cât și gustul. Se presupune că tăietura infamă “Christopher Wallace” de OG Kush a fost fenotipul folosit pentru a crea Candy OG, o tulpină predominant Indica (70/30), dulce și cu note de pământ, așa cum este ea astăzi.

 

Începând cu a cincea săptămână de creștere și mai departe, Candy OG începe să producă cantități nebunești de tricomi, care vin cu un flux dens de rășină care face ca tulpina să fie ideală pentru cultivatorii interesați să utilizeze recolta lor pentru a produce concentrate de înaltă calitate. Mugurii sunt vibranti, multicolori și denși, cu o structură foarte uniformă. Perioada totală de înflorire este în medie de aproximativ 9 până la 10 săptămâni, cu o recoltă la începutul lunii septembrie atunci când este cultivată în aer liber.

 

Structura de creștere a lui Candy OG este tipică pentru tulpinile Indica, cu o creștere stufoasă și de statură scurtă, care de obicei rămâne sub 1.2 metri în interior. Acest lucru face ca tulpina să fie o alegere bună pentru cultivatorii cu spațiu limitat de creștere verticală, precum și un candidat util pentru metodele de creștere Screen of Green (ScrOG). Acest lucru implică, desigur, încurajarea plantei să crească mai mult pe orizontală pentru a mări suprafața de expunere la lumină. Acesta este un alt motiv pentru care Candy OG este mai ideală pentru situațiile de cultivare în interior în comparație cu cele exterioare. Se recomandă și antrenamentul de stres redus pentru a încuraja un randament maxim al plantelor Candy OG.

 

Gustul lui Candy OG este o combinație fericită de dulceață, provenită din terpene care încurajează aromele de fructe și fructe de pădure, și un supraton de pământ, de exterior, care are gust de sol proaspăt, ierburi și pin. Pe măsură ce consumi Candy OG, te vei simți blocat pe canapea pentru o perioadă destul de lungă de timp, cu sentimente de lene și somnolență. Cât de mult îți place Candy OG va depinde de cât de mult crezi că lenea este un lucru bun.

 

Pe măsură ce consumi, tulpina te poate face să simți mai puțină durere, precum și mai puțin stresat și anxios. Problemele frecvente de stomac sunt un alt motiv pentru a face o pauză cu Candy OG, deoarece tulpina este binecunoscută pentru reducerea senzațiilor de greață. Datorită efectelor sale de inducere a somnului, insomniacii adoră, de asemenea, tulpina pentru a se relaxa seara.

 

În ciuda unor efecte secundare binecunoscute, de la paranoia la amețeală, Candy OG este și mai cunoscută pentru gustul dulce de pământ și pentru senzația că nimic nu te va opri să dormi pentru restul nopții.

 

Tradus de: Andrita

 

Distribuie și tu:

Info

MedicalDurere, Insomnie
EfecteRelaxare totală
AromeFructe, Ierburi, Pin

Reviews

Review Candy OG.

 

 

 

 

 

 

Distribuie și tu: