Origine: Necunoscută
Genetica: Skunk #1 x Jack Herer x Cotton Candy
Tip: 60% Sativa – 40% Indica
THC: 24%
CBD: 1%

 

Descriere

Candy Jack, câștigătoare a unui premiu ”Cannabis Cup”, este un hibrid echilibrat cu efecte Sativa. THC-ul său a fost testat la până la 27%, iar nivelul de CBD se situează în mod obișnuit în jurul valorii de 1%.

 

Genetica acestei tulpini combină Jack Herer, Skunk #1 și Cotton Candy. Candy Jack atenuează durerea pe partea medicală și îmbunătățește starea de spirit și creativitatea pe partea recreativă.

În ceea ce privește potența, cu 27% THC, Candy Jack este una dintre cele mai puternice tulpini disponibile pe piață în departamentul psihotrop.

Oamenii remarcă aroma de mosc si citrice, un miros moștenit de la părintele său legendar, Skunk #1. Din punct de vedere vizual, Candy Jack este verde deschis cu tricomi portocalii și albi. Unii spun că gustul este dulce și puțin mucegăit, în timp ce alții îl descriu ca fiind fructat, mentolat sau de pin. Un judecător de la ”Cannabis Cup” a spus că gustul este într-adevăr ca de bomboane.

 

Oamenii au raportat că Candy Jack oferă efecte încurajatoare, energice și cerebrale. Efectele Sativa își pun amprenta asupra Candy Jack, astfel încât utilizatorii recreaționali se pot aștepta la o doză de euforie, amestecată cu o doză de energie și gândire deschisă. Utilizatorii mai experimentați pot canaliza această energie pozitivă și încurajatoare într-un lucru concentrat și productiv – în special de natură creativă.

 

Candy Jack se bucură de o reputație bună și în scopuri medicale în lumea canabisului. Oamenii se bazează pe ea pentru a reduce stresul și depresia și a îmbunătăți pofta de mâncare. Persoanele cu anxietate, depresie, migrene, dureri cronice și dureri de cap vor găsi alinare cu această tulpină.

Cultivatorii remarcă că mugurii sunt bine conturați, ușori și elastici. Această tulpină este ușor de obținut. Puteți cumpăra semințe feminizate online și/sau clone. Planta are un timp mediu de creștere de 8 până la 9 săptămâni. Candy Jack este ușor de crescut și ar trebui să producă o recoltă bună dacă este hrănită corespunzător, primește o iluminare abundentă și este tăiată.

 

Candy Jack are cifre THC care depășesc limitele, conform unor facilități de testare. Utilizatorii medicali și recreaționali vor găsi ceva de apreciat în efecte, gust și miros. Cunoscătorii de canabis ar trebui să aprecieze profilul complex de terpene.

 

Tradus de: Andrita

 

Distribuie și tu:

Info

MedicalDurere, Stres, Depresie
EfecteCreativitate, Energie
AromeMosc, Citrice

Reviews

Review Candy Jack.

 

 

 

 

 

 

Distribuie și tu: