Origine: SUA
Genetica: Gorilla Glue #4 x Zkittlez
Tip: 65% Sativa – 35% Indica
THC: 25%

 

Descriere

Candy Glue este o tulpină puternică și rapidă, creată de ”Lineage Genetics” din două preferate de bază, Gorilla Glue #4 și Zkittlez. Să nu fie confundată cu Kandy Glue, care are puțin Kush în compoziție, Candy Glue este ideală pentru fanii extractelor și a culturilor rapide cu conținut ridicat de THC şi efecte puternice. Este gustoasă și bogată în tricomi, așa că poți fi sigur că serile tale nu vor fi niciodată plictisitoare când Candy Glue este prezentă.

 

”Green Fire Genetics” a listat creșterea în interior ca mediu preferat pentru Candy Glue, cu un timp de înflorire mediu de aproximativ 57 de zile și un randament mediu. Tulpina produce o cantitate mare de terpeni și tricomi, ceea ce o face ideală pentru experimente în noi extracte și concentrate. Acești terpeni includ cantități abundente de AlfaPinen, BetaCariofilen, BetaMircen și BetaPinen. Acestea conferă tulpinii aromele sale de pin, de exterior, amestecate cu ierburi condimentate la expirație. De asemenea, împrumută o notă de nuci de la linia sa Girl Scout Cookies, pe care o moștenește onest de la părintele său Zkittlez.

 

Recomand folosirea tulpinii seara pentru cea mai bună experiență, deoarece efectul său puternic poate induce o senzație puternică de somnolență. Nivelurile medii de THC de 25% ar trebui să fie indiciul tău pentru a folosi Candy Glue seara când poți să o tolerezi. Poți folosi această tulpină pentru a-ți liniști creierul hiperactiv și pentru a te simți proaspăt și relaxat fizic în timp ce adormi. Știi cum uneori oamenii vorbesc despre “revelații” când sunt în stare de euforie? Aceasta este o tulpină care poate produce acele momente.

 

Dacă suferi de lipsă de apetit sau de stres în exces, serile tale ar putea beneficia de o doză de Candy Glue pentru a le menține în echilibru. Este calmantă fizic în orice formă poți găsi, inclusiv vape-uri, comestibile, tincturi, flori și concentrate.

 

Această tulpină delicioasă tinde să fie Sativa și lasă utilizatorii mereu dornici de mai mult. Serile stresante când nu neapărat vrei să ieși afară pot fi revigorante folosind Candy Glue pentru a-ți oferi o doză completă de pin și ierburi. Crescătorii în aer liber pasionați de obținerea florilor în septembrie cu suficienți tricomi și o mulțime de concentrate ar putea să se îndrepte către Candy Glue. Cu toate acestea, cultivarea în interior este cea mai bună, mai ales dacă ești în inima Californiei de mijloc și ai câteva exemplare de Candy Glue la îndemână.

 

Tradus de: Andrita

 

Distribuie și tu:

Info

MedicalDurere, Stres, Insomnie
EfecteRelaxare, Sedare
AromePin, Nuci

Reviews

Review Candy Glue.

 

 

 

 

 

 

Distribuie și tu: