Origine: SUA
Genetica: White Widow x AK-47
Tip: 30% Sativa – 70% Indica
THC: 18%

 

Descriere

Candy Cane este în cea mai mare parte un hibrid Indica, cu un fundal genetic complicat și un profil robust de arome. Creată de ”Crop King Seeds” din Vancouver, este rezultatul încrucișării dintre AK-47, derivată din rasele native, Mango cu arome fructate, și faimosul White Widow, cunoscut pentru rășina sa abundentă. Cu un efect echilibrat care poate să încline în oricare direcție preferă utilizatorul, Candy Cane primește aprecieri pentru efectele sale puternice și de lungă durată. Această tulpină conține între 15% și 20% THC.

 

Candy Cane se laudă cu flori mari care variază în formă de la clustere sferice la țepușe conice. Florile au frunze puțin pufoase și filiforme, care pot fi smulse de pe tulpinile centrale. Frunzele în sine sunt de culoare verde închis și sunt înfiripate cu o preponderență de pistili portocalii. Anumite fenotipuri ale acestei tulpini sunt, de asemenea, distinse de nuanțe de violet; aceste culori vibrante sunt cauzate de o concentrație genetică ridicată de antocianine – pigmenți precum clorofila care transformă plantele în nuanțe diferite de albastru și violet când sunt stimulate de temperaturi scăzute. Tulpina părinte White Widow pare să fi transmis predispoziția sa pentru producția de rășină, deoarece florile colorate ale lui Candy Cane sunt acoperite în tricomi albi lipicioși. Aroma lui Candy Cane este locul în care atracția sa devine cu adevărat evidentă. Florile uscate au un miros dulce și erbaceu, asemănător mirosului de mentă al bastonașelor de Crăciun. Când mugurii sunt măcinați sau incinerați, rezultă un miros mai condimentat, similar buchetului de tămâie pământească al tulpinii străbunice Afghani. Notabil, Candy Cane nu are niciun miros sau gust similar cu cel de strugure – acest lucru se datorează faptului că aceiași pigmenți care îi dau frunzele o culoare violetă nu au un efect corespunzător asupra gustului său.

 

Candy Cane acționează rapid, manifestându-se mai întâi printr-o schimbare în puls în jurul ochilor și tâmplelor. Utilizatorii pot avea inițial senzația de “mindrace”, cu gândurile sărind de la unul la altul. Această senzație poate face ca percepția senzorială să pară mai ascuțită sau mai intensă. Pe măsură ce efectul progresează, această activitate cerebrală încetinește într-o creștere lină a stării de spirit și a gândirii. Aceste efecte mentale sunt însoțite de o senzație răspândită de relaxare fizică care dizolvă orice stres persistent. Uniunea proprietăților mentale și fizice face din această tulpină o alegere excelentă pentru socializare într-un mediu familiar sau pur și simplu pentru a rămâne acasă cu o carte sau cu puțină muzică.

 

Versatilitatea acestei tulpini o face, de asemenea, utilă pentru pacienții de canabis medical. Natura ei optimistă poate fi un tratament temporar excelent pentru simptomele de stres și depresie. Deoarece permite utilizatorilor să-și păstreze concentrarea, poate fi, de asemenea, utilă pentru cei cu tulburări de deficit de atenție. Efectele fizice calmante pot ameliora durerile și durerile – atât cele de origine nervoasă, cât și problemele stomacale precum greața. Aceeași relaxare a presiunii pe care utilizatorii o pot simți în jurul ochilor face ca această tulpină să fie un tratament eficient pentru glaucom. Mulți raportează că Candy Cane este un puternic stimulent al apetitului. Deoarece are unele efecte cerebrale considerabile, Candy Cane poate duce la gândire recursivă și paranoia în doze mai mari – astfel, cei predispuși la anxietate ar trebui să consume această tulpină cu precauție.

 

Semintele de Candy Cane sunt disponibile pentru achiziție online de la producătorul ”Crop King”. Genetica sa solidă, derivată din rase precum cele din Columbia, Mexic, Thailanda și Afganistan, printre altele, o face o alegere bună pentru cultivatorii novici. Poate fi cultivată atât în interior, cât și în exterior, cu toate că cultivarea în aer liber necesită climat constant cald și umed. Plantele arborescente au, de asemenea, o rată mare de frunze la bob, ceea ce înseamnă că cultivatorii ar trebui să taie regulat orice frunze late care ar putea bloca lumina și aerul să ajungă la nodurile inferioare. Cei care doresc să scoată în evidență nuanțele de violet ale Candy Cane ar trebui, de asemenea, să “șocheze” artificial plantele, expunându-le la temperaturi mai scăzute peste noapte. Această tulpină înflorește în doar 7 săptămâni când este cultivată în interior și oferă un randament moderat. Plantele sunt cunoscute pentru a avea un miros puternic de skunk pe tot parcursul vieții lor; orice cultivator care încearcă să-și mențină eforturile discrete ar trebui să se intereseze de măsuri de control al mirosului, cum ar fi ventilatoarele de evacuare pentru spațiul lor de cultivare.

 

Candy Cane este potrivită pentru consum în timpul zilei sau în seara devreme – deoarece poate stimula gândirea, ar putea să nu fie cea mai bună alegere chiar înainte de culcare. Aroma sa dulce de mentă și efectul său echilibrat și agreabil o fac o tulpină deosebit de potrivită pentru petreceri sau alte adunări sociale.

 

Tradus de: Andrita

 

Distribuie și tu:

Info

MedicalADHD, Stres, Durere
EfecteStimulare, Concentrare
AromeMentă, Struguri

Reviews

Review Candy Cane.

 

 

 

 

 

 

Distribuie și tu: