Origine: SUA
Genetica: Blueberry x Pineapple x Afghan
Tip: 75% Sativa – 25% Indica
THC: 19%

Descriere

La fel de dulce precum îi spune numele, Candy Apple este o tulpină dominantă Sativa creată de crescătorii din statul Washington de la ”TreeHawk Farms”. Aceștia au decis să încrucișeze Blueberry cu Pineapple și apoi au luat descendenții și i-au amestecat cu Afghan. Rezultatul este o tulpină despre care utilizatorii raportează că este complet stimulatoare și ar putea oferi efecte energizante cu o ușoară senzație de relaxare care echilibrează totul.

 

Candy Apple este ideală pentru majoritatea tipurilor de utilizatori, așa că fie că preferi să consumi ocazional sau dacă ești o persoană care preferǎ consumul dimineața, această tulpinǎ este potrivită pentru tine. La nivel redus, această tulpină măsoară 15% THC și la cea mai puternică abia depășește ușor pragul de 20%. Mugurii sǎi au forma unui țepuș și sunt adesea de culoare verde închis, cu pistili portocalii strălucitori care ies de sub o pătură de cristale. Dacă îți place iarba super dulce, Candy Apple are arome amestecate de vanilie, măr, ananas și alte fructe tropicale pentru o experiență de neegalat.

 

Uneori, tulpinile Sativa pot insufla utilizatorilor prea multă energie și pot lăsa o senzație de tremur în urma lor, dar Candy Apple a învățat cum arată echilibrul perfect. Unii utilizatori ar putea experimenta inițial un aflux cerebral care aduce o puternică senzație de euforie, ducând la dorința de activitate socială crescută. Probabil nu vei fi un vorbăreț excesiv, în schimb poți găsi și capacitatea de a te concentra asupra sarcinilor din fața ta. Pentru unii, consumul de Candy Apple înainte de o zi aglomerată la serviciu duce la bifarea elementelor de pe lista de sarcini.

 

Indiferent dacă ești fan al aventurilor în aer liber sau vrei pur și simplu să-ți îmbunătățești starea de spirit, Candy Apple ar putea să fie în topul listei tale de tulpini preferate. Din acest motiv, cultivatorii amatori vor să o includă în grădina lor. Crescătorii experimentați probabil nu vor avea multe probleme în a produce cantități mari de muguri, deoarece plantele ating circa 1.80 metri înǎlțime la maturitate.

 

Cu siguranță este necesară răbdare atunci când vine vorba de îngrijirea lui Candy Apple, deoarece de obicei durează între 9 și 10 săptămâni până când atinge maturitatea completă. Atât creșterea în interior, cât și cea în aer liber sunt potrivite, dar v-aș recomanda să acordați acestei tulpini o atenție sporită doar pentru a vă asigura că vă oferă tot ceea ce căutați.

 

Încercați Candy Apple dimineața dacă vreți o gustare dulce la micul dejun și aveți activități în desfășurare mai devreme în zi, sau salvați-o pentru pauza de prânz pentru un impuls suplimentar de energie odată cu instalarea letargiei de la ora 15.00. Între aromele sale minunate și efectele luminoase, Candy Apple a devenit un sortiment foarte căutat.

 

Tradus de: Andrita

Distribuie și tu:

Info

MedicalADHD, Durere, Stres
EfecteConcentrare, Relaxare
AromeVanilie, Măr, Ananas

Reviews

Review Candy Apple.

 

 

 

 

 

 

Distribuie și tu: