Origine: Cambodgia
Genetica: Necunoscută
Tip: 100% Sativa
THC: 24%

 

Descriere

Tulpinile native Cambodgiene sunt potente și pure Sativa, cu un miros tropical atrăgător. Originarǎ din regiunile muntoase din sud-vestul țării, planta este, de asemenea, cultivată de locuitorii câmpiilor fertile din centrul țării. Deși cannabisul este tehnic ilegal în Cambodgia, legile împotriva cultivării și consumului său nu sunt strict aplicate (cu toate că vizitatorii țării ar trebui să manifeste precauție și respect dacă îl caută). Deși este dificil de găsit în afara Asiei de Sud-Est, această varietate locală este cunoscută pentru efectul său energizant și stimulant. Conținutul său de THC a fost măsurat între 14% și 26%.

 

La fel ca și canabisul din Thailanda (vecinul Cambodgiei în nord-vest), florile cambodgiene sunt inconfundabil Sativa. Mugurii, de dimensiuni medii-mari, se unesc într-o formă alungită, aproape cilindrică. Frunzele lungi se rotesc în spirală ușor în afara tulpinilor centrale și se pot rupe ușor. Aceste frunze sunt de o nuanță foarte închisă de verde și sunt străbătute de pistili maro închis. Tricomii translucizi conferă mugurilor un aspect albicios când sunt priviți de la distanță.

 

Când sunt conservate corespunzător, florile cambodgiene miros a pământ umed. O inspecție mai atentă dezvăluie, de asemenea, o notă fructată, tropicală. Măcinarea acestor muguri eliberează un miros ușor astringent, chimic. Când este arsă într-o pipă sau într-un joint, Cambodian arde cu un fum acru care poate mângâia sinusurile. La expirare, acest fum are un gust pământos și floral.

 

Cu toate că este o tulpină pură Sativa, efectul acestei plante apare treptat la utilizator, uneori chiar și la 15 minute după prima inhalare. Efectele inițiale pot lua forma unei trepidații în jurul tâmplelor și a ochilor, precum și o creștere a salivării. Ulterior gândurile capătă o calitate aparent îmbunătățită și pot sări în asociație liberă. În condițiile potrivite, totuși, această stimulare mentală energetică oferă o senzație inefabilă de euforie. Cambodian poate facilita atât concentrarea profundă și analitică, cât și improvizația și brainstormingul imaginativ. Cu aproape nicio proprietate fizică discernabilă, Cambodian nu are șanse să își împingă consumatorii într-o stare de pasivitate și imobilizare pe canapea. Cu toate acestea, este, de asemenea, o modalitate de a îmbunătăți circumstanțe mai puțin productive: poate seta tonul pentru a te bucura de timpul introspectiv singur sau pentru o după-amiază de vorbǎ cu prietenii. Stimularea mentală ale acestei tulpini poate provoca, de asemenea, unele distorsiuni trăsnite în percepția senzorială. Fumătorii pot experimenta anumite imagini și sunete cu o nouă dimensiune sau intensitate, iar mulți pot avea sentimente puternice de dilatare a timpului. Aceste calități fac din această tulpină puternică o adiție binevenită la o drumeție sau camping. Datorită efectelor sale stimulante și energizante, Cambodian este recomandat pentru utilizare în timpul zilei; dacă este consumat înainte de culcare, este aproape sigur să țină consumatorii treji.

 

Mugerele cambodgian poate avea multe utilizări și pentru pacienții de canabis medicinal. Efectul său mental, ponderat și gânditor, poate fi de ajutor pentru cei cu tulburări de deficit de atenție. De asemenea, poate oferi o ușurare binevenită pentru cei afectați de stres sau depresie ușoară până la moderată. Din punct de vedere fizic, poate calma durerea fizică. Datorită modelului său de gândire recursivă, care poate evolua în paranoia în circumstanțe nepotrivite, Cambodian nu este recomandat celor predispusi la panică sau anxietate.

 

Din păcate, semințele de Cambodian nu sunt disponibile pentru vânzare online. Cei care doresc să crească această varietate locală ar trebui să caute o sursă de încredere de la care să obțină butași care pot fi îngrijiți ca clone. Poate fi cultivat atât în interior, cât și în aer liber, deși cultivarea în aer liber necesită un climat semi-umed, de tip mediteranean. Cu toate acestea, genele sale rezistente la schimbările de temperatură pot face ca această tulpină să fie rezistentă la condiții adverse. Aceste plante pot crește foarte înalte; cei care cultivă în interior ar trebui să-și taie plantele pentru a menține înălțimi gestionabile.

 

Dacă aveți destul noroc să ajungeți în Cambodgia, încercați niște iarbă autohtonă la una dintre „Happy Pizza” locale, care servesc pizza cu topping de canabis. Sativa cambodgiană este un obiectiv demn pentru cunoscătorii curajoși de canabis.

 

Tradus de: Andrita

 

Distribuie și tu:

Info

MedicalADHD, Stres, Depresie
EfecteConcentrare, Energie
AromeFructe tropicale, Pământ

Reviews

Review Cambodian.

 

 

 

 

 

 

Distribuie și tu: