Origine: Necunoscută
Genetica: Mexican x Afghani
Tip: 50% Sativa – 50% Indica
THC: 19%

 

Descriere

Nu, California Sour nu este o reinterpretare a unui cocktail cu tematică Pacific a unui mixologist; este de fapt un hibrid care combină genetica puternică a plantelor originare din Mexic și Afganistan. Cu un miros distinct asemănător cu cel de Diesel, California Sour este o tulpină potrivită atât pentru iubitorii de Indica, cât și pentru cei de Sativa. Conținutul său de THC a fost măsurat între 13% și 20%.

 

California Sour se remarcă prin flori de dimensiuni medii care aderă în forme grosiere și neregulate. Mugurii au o structură asemănătoare Indica, cu frunze relativ mici care se învârt strâns spre interior către tulpina centrală. Aceste frunze sunt de culoare verde închis și sunt străbătute de pistili maro și portocalii contrastante. Un covor de tricomi geroși și translucizi acoperă florile, făcându-le foarte lipicioase la atingere.

 

Considerat ofensator și descurajant de către unii, California Sour are un gust îndrăzneț care combină notele de carburant cu unele accente fructate. Inhalarea profundă a mugurilor poate aduce și o aromă acră, similară cu cea a materiei vegetale fermentate. Macinarea sau ruperea mugurilor eliberează un miros profund de piper, caracteristic pentru tulpina părinte Afganistan. Când este arsă, fumul de la California Sour poate fi aspru și înțepător, usturând sinusurile. Acest fum are arome de motorină și portocală la expirare.

 

California Sour nu pierde prea mult timp înainte de a-și arăta efectele psihotrope. În câteva minute de la consum, fumătorii pot simți o presiune palpabilă în cap, însoțită de senzații precum roșeața în obraji sau o senzație de presiune în jurul tâmplelor. Aceste semne timpurii ale acțiunii tulpinii sunt întâmpinate curând cu o schimbare în procesele gândirii fumătorului – concepte (și chiar anumite obiecte) care altfel nu ar fi interesante pot capta o fascinație nou descoperită. În plus, utilizatorii pot fi loviți de o veselie care se manifestă prin râs și amuzament ușor, în special atunci când California Sour este împărtășit cu prietenii. Tendința tulpinii de a accelera viteza gândurilor consumatorilor poate inspira, de asemenea, conversații libere și neîngrădite.

 

În aproximativ o oră de la începutul efectului, utilizatorii care ar fi putut fi activi sau în mișcare se pot simți loviți de o senzație grea de relaxare, cu extremitățile căpătând brusc greutate. În timp ce acest efect fizic poate ajuta la ameliorarea oricărei tensiuni corporale îndelungate și permite respirații adânci, acesta poate submina și motivația de a trece printr-o agendă aglomerată. Prin urmare, cei care doresc să-și desfășoare activitățile sub influența California Sour ar trebui să o facă înainte ca acest efect Indica să se instaleze. În stadiile sale ulterioare, tulpina este excelentă pentru relaxare cu activități pasive precum crafting, binge-watching sau pur și simplu statul de vorbă cu prietenii la sfârșitul unei zile lungi. Din cauza scăderii nivelului de energie, se recomandă consumul de California Sour începând mai târziu în zi; dacă este fumată chiar înainte de culcare, există riscul să țină consumatorii alerți și agitați.

 

Aplicațiile medicale ale California Sour includ atât beneficii fizice, cât și mentale. Starea sa de spirit optimistă poate ameliora temporar simptomele stresului și depresiei ușoare până la moderate. Tulpina poate, de asemenea, să atenueze durerea fizică, fie că este cronică, ca în cazul unor afecțiuni precum lupus, sau temporară, ca în cazul unei leziuni sau inflamații ușoare. Tendința acestei varietăți de a provoca senzația de foame o face un bun stimulent al apetitului pentru cei care au o scădere a poftei de mâncare din cauza bolii sau a medicamentelor invazive. California Sour nu este recomandată pacienților predispusi la panică sau paranoia din cauza modelului obsesiv al gândirii care poate apărea dupa consum.

 

Semintele de California Sour nu pot fi cumpărate online. Cei care doresc să crească acest hibrid ar trebui să caute plante mature de la care pot lua butași pentru a crește clone genetic identice. Deși există puține informații disponibile cu privire la practicile de cultivare optime specifice pentru această tulpină, știm că poate fi cultivată în interior sau în aer liber, într-un climat cald și umed. Plantele au tendința de a crește scunde și stufoase, cu o ramificare laterală puternică și înfloresc în 9 până la 10 săptămâni când sunt cultivate în interior.

 

California Sour este o tulpină excelentă pentru relaxare chiar înainte de apusul soarelui. Este distractivă şi dacă o consumi singur, și dacă o împarți cu prietenii.

 

Tradus de: Andrita

 

Distribuie și tu:

Info

MedicalDurere, Depresie, Stres
EfecteSocializare, Relaxare
AromePiper, Diesel

Reviews

Review California Sour.

 

 

 

 

 

 

Distribuie și tu: