Origine: SUA

Genetica: Permafrost x Wedding Cake

Tip: 50% Sativa – 50% Indica

THC: 28%

 

Descriere

Cake Frosting, creată de ”Korova” pentru piața din California, este o tulpină excelentă de folosit în diminețile leneșe pentru a gândi la proiecte creative, a-ți îmbunătăți starea de spirit și a te relaxa pur și simplu. Acest hibrid 50/50 Sativa-Indica are un gust cremos tentant, cu accente de vanilie și levănțică, și un miros delicios care te trezește la viață. Iubitorii de deserturi se îndreaptă către Cake Frosting, dar chiar și cei care nu au poftă de dulce îndrăgesc aromele sale cremoase. Nivelurile sale de THC ating aproape 30%, deci trebuie să fii pregătit să te cufunzi în glazura de tort, nu doar să o deguști.

 

Logic, Cake Frosting provine din tulpinile Permafrost și Wedding Cake. Crește cu muguri rotunzi, pufoși și grei, acoperiți de o rășină vâscoasă și groasă. Tulpina în sine emană aspectul gustului dulce și te va tenta înainte chiar să începi să fumezi.

 

Când o faci, vei simți tonuri florale, de levănțică și un gust dulce de nuci şi de vanilie. Aromele cremoase se amestecă perfect cu accente de flori condimentate. Cake Frosting este o tulpină decadentă și elegantă în cele din urmă, care are pregătite câteva efecte mentale uimitoare pentru tine dacă te lași sedus de conținutul său atrăgător de THC de 27%.

 

Primul efect va fi o prăbușire a energiei mentale. Te vei simți creativ, dar îți vei simți concentrarea părăsindu-te pe măsură ce devii vesel. Veți începe să te afunzi în canapea, experimentând o senzație intensă de sedare. Cake Frosting te poate lăsa imobil. Poate impune relaxarea celor care nu o pot găsi fără ajutor. Dacă gândurile îți împiedică somnul, s-ar putea să ai nevoie de o porție de Cake Frosting pentru a te ajuta să-ți controlezi starea de spirit și să te duci la culcare.

 

Astfel nu vrem să spunem că Cake Frosting ar trebui utilizată doar noaptea – de fapt, ne place să o folosim ca și “wake and bake” dimineața, dar doar în zilele leneșe. Lasă-ți Cake Frosting pentru weekend, când nu trebuie să lucrezi toată ziua, când este acceptabil să-ți odihnești capul obosit într-un ceață de vanilie şi nuci.

 

Cu excepția speranței pentru un impuls de energie creativă, Cake Frosting poate oferi efectele sale somnolente și de îmbunătățire a stării de spirit celor care suferă de dureri cronice, stres, depresie, spasme musculare sau inflamații. În timp ce nu am recomanda Cake Frosting reală ca soluție pentru necazurile tale, dimineața, la prânz și seara, nu putem să nu o considerăm pe Cake Frosting, tulpina, drept o alegere de bază pentru nevoile tale de relaxare în weekendul leneș. Cu condiția să poți să o gestionezi.

 

Tradus de: Andrita

 

Ultimele postari ale lui Val (vezi toate)
Distribuie și tu:

Info

MedicalDurere, Stres, Inflamație
EfecteCreativitate, Relaxare
AromeNuci, Vanilie, Flori

Reviews

Review Cake Frosting.

 

 

 

 

 

 

Ultimele postari ale lui Val (vezi toate)
Distribuie și tu: