Origine: Necunoscută

Genetica: Durban Poison x Cherry Pie

Tip: 60% Sativa – 40% Indica

THC: 25%

 

Descriere

Cabbage Patch este un hibrid cu dominanță Sativa, cu un gust complex și fructat și o senzație de euforie socială. Această tulpină, al cărei creator este necunoscut, combină aroma de Cherry Pie cu puterea cerebrală a lui Durban Poison. Ușor mai puțin intensă decât unele Sative pure, echilibrul acestei plante între concentrare și relaxare o face o alegere excelentă pentru fanii hibrizilor. Cantități ridicate de THC, măsurate între 17% și 27%, asigură că Cabbage Patch poate fi puternică chiar și pentru consumatorii experimentați de canabis.

 

Cabbage Patch este marcată de muguri mici până la medii. La fel ca și la varză, aceste flori se lipesc una de alta într-o structură strânsă și densă. Frunzele strâns rulate sunt de o nuanță închisă de verde-mușchi și sunt pline de pistili portocalii vibrante, aproape neon. În cele din urmă, o peliculă foarte groasă de tricomi acoperă suprafețele interioare și exterioare ale florilor și le conferă un aspect aproape alb, chiar și de la distanță.

 

Atunci când este bine uscat, Cabbage Patch emană o combinație aromatică plăcută de mușchi și fructe, un miros care amintește de piele. Această tulpină a moștenit și notele luminoase de cireș ale părintelui Cherry Pie. Există și un miros acid de lămâie în fundal. Când este măcinată sau ruptă, florile lui Cabbage Patch emană un miros mai robust de sol, cu unele nuanțe de hașiș. La ardere, această tulpină produce un fum neted și plăcut, cu gust acrișor și piperat la expirație.

 

În mod neobișnuit pentru o Sativă, Cabbage Patch este o tulpină cu efecte treptate care pot dura câteva minute până să-și dezvăluie potența. În cele din urmă, fumătorii simt o presiune concentrată în zona tâmplelor și în partea din spate a gâtului. O explozie de energie însoțește această senzație ciudată și poate inspira consumatorii să se ridice și să se miște. Cabbage Patch aduce și o stimulare cerebrală, deschizând calea pentru productivitate. Tulpina poate fi un ajutor eficient pentru a face față unui munte de muncă, fie că aceasta este orientată către rezolvarea problemelor sau este creativă și deschisă.

 

Alternativ, tulpina poate inspira eforturi artistice precum desenul sau scrisul, eliberând inhibițiile imaginației. Unele furnicături fizice mențin efectele acestei plante să nu devină prea concentrate pe cap. În situațiile sociale, efectele asociative libere ale lui Cabbage Patch pot declanșa conversații stimulante cu prieteni cu gândire similară. Utilizatorii ar trebui să fie atenți că în doze mai mari, tulpina poate lăsa mintea neconcentrată, făcând-o potrivită mai degrabă pentru visare sau doar pentru relaxare în jurul casei. Datorită exploziei inițiale de energie, Cabbage Patch se potrivește mai bine utilizării în timpul zilei decât în timpul serii. Puțin din această tulpină poate avea efecte de lungă durată, chiar și pentru veterani ai canabisului.

 

Cabbage Patch poate avea, de asemenea, mai multe aplicații pentru pacienții cu canabis medical. Explozia de euforie poate ameliora temporar stresul și depresia ușoară până la moderată. În plus, concentrarea sa cerebrală poate fi, de asemenea, un avantaj pentru cei cu tulburări de deficit de atenție, ajutându-i să mențină concentrarea. Efectele sale ușor relaxante pot calma și durerile profunde. Din cauza tendinței sale de a provoca modele de gândire obsesive și recursive, Cabbage Patch nu este recomandată pacienților predispusi la panică sau cu o toleranță redusă la THC.

 

Niciun crescător la scară largă nu și-a asumat responsabilitatea pentru crearea lui Cabbage Patch și niciunul nu a pus semințe ale tulpinii la vânzare online. În schimb, cei interesați de cultivare trebuie să obțină butași din plante mature ale tulpinii pentru a cultiva clone genetic identice. Această tulpină poate fi cultivată în interior sau în aer liber, cu toate că cultivarea reușită în aer liber necesită un climat semi-umed, cu temperaturi diurne între 21 și 26 de grade Celsius. În cele din urmă, genetica predominant sativa a lui Cabbage Patch sugerează plante înalte, cu ramificații, care pot avea nevoie să fie tăiate devreme în stadiul vegetativ.

 

Cultivatorii ar trebui, de asemenea, să-și usuce recolta prin atârnarea mugurilor cu partea de jos în sus timp de aproximativ o săptămână în condiții de 50% umiditate și temperaturi de 21 de grade Celsius. Odată ce tulpinile se pot rupe ușor de muguri, aceștia pot fi sigilați în borcane ermetice într-o umiditate ambientală de 60-65% și o temperatură de aproximativ 21 de grade Celsius. În timpul uscării, mugurii ar trebui verificați zilnic timp de o săptămână în căutarea oricăror semne de mucegai.

 

Cabbage Patch poate fi o modalitate minunată de a începe weekend-ul sau de a anima o petrecere. Vibrațiile sale optimiste și sociale vă pot aduce chiar și să dansați Cabbage Patch.

 

Tradus de: Andrita

 

Ultimele postari ale lui Val (vezi toate)
Distribuie și tu:

Info

MedicalDurere, Depresie, ADHD
EfecteEnergie, Stimulare
AromeCireșe, Lămâie

Reviews

Review Cabbage Patch.

 

 

 

 

 

 

Ultimele postari ale lui Val (vezi toate)
Distribuie și tu: