Origine: Olanda

Genetica: Cookies x Sorbet

Tip: 30% Sativa – 70% Indica

THC: 20%

Descriere

Conceput de ”DNA Genetics” din Olanda, acest soi dominant Indica provine dintr-o încrucișare între ”Cookies” și ”Sorbet”. După cum puteți ghici, rezultatul este dulce și aduce efecte bine echilibrate pentru toate tipurile de utilizatori. Nu prea puternică, dar suficient de echilibrată, această tulpină produce în mod constant 20% THC.

 

Mugurii ei sunt incredibil de denși și au o nuanță verde deschisă, cu indicii de purpuriu. Pistili portocalii strălucitori, plus un strat gros de tricomi, o fac aproape perfectă. Ca și cum ar fi fost deja clară, această tulpină oferă arome și gusturi care sunt incredibil de dulci, cu un indiciu de fructe. Dacă aveți poftă de ceva dulce, acest soi vă va oferi soluția de care aveți nevoie de fiecare dată.

 

Ți-ai dorit o tulpină care să îți permită să faci în continuare lucrurile fără a fi prea “spaced-out” sau pur și simplu “flat out”? Bakers Delight este aici pentru a-ți oferi soluția, cu un set de efecte care sunt înălțătoare și vă oferă focalizare și creativitate pentru ore întregi. Mintea se va înmuia și se va relaxa puțin și, în loc să te facă să te simți sedat, vei începe să te bucuri chiar și de cele mai banale sarcini. Aveți grijă la comedown totuși, deoarece această tulpină poate provoca un pic de ceață mentală.

 

Dacă te lupți cu probleme de sănătate, știi cât de dificil poate fi să rămâi productiv pe tot parcursul zilei. Bakers Delight aduce echilibru în viața ta și, în loc să-ți maschezi toate rănile cu un “high” super nebun, ea lucrează pentru a-ți calma cu adevărat preocupările. Distragerile mentale, cum ar fi ADD/ADHD, precum și depresia sau anxietatea, sunt îndepărtate și vă permit să vă concentrați, în timp ce durerea fizică este temperată , cu doar câteva fumuri.

 

Tradus de: Petre Postoaca

Ultimele postari ale lui Val (vezi toate)
Distribuie și tu:

Info

MedicalDurere, Depresie, Anxietate
EfecteConcentrare, Relaxare
AromeFructe dulci

Reviews

Review Baker’s Delight.

 

 

 

 

 

 

Ultimele postari ale lui Val (vezi toate)
Distribuie și tu: