Origine: SUA

Genetica: Sunset Sherbert și Thin Mint Girl Scout Cookies

Tip: 50% Sativa – 50% Indica

THC: 25%

 

 

 

 

 

Descriere

Ca regulă generală, de fiecare dată când vedeți o tulpină cu cuvântul “Gelato” în ea, puteți garanta aproape întotdeauna că va fi uimitoare. Bacio Gelato nu face excepție, deoarece această tulpină a fost creată prin încrucișarea a două favorite ale fanilor — Sunset Sherbert și Thin Mint Girl Scout Cookies. Echipa de la Sherbinski a dezvoltat această tulpină pentru a fi ideală pentru o varietate de ocazii, în funcție de toleranța dumneavoastră.

Cu o medie de 27% THC, Bacio Gelato nu este un produs pentru începători. Mugurii ei au nuanțe de verde și violet, cu o cantitate imensă de pistili portocalii. Tricomii tonifiaţi violet oferă utilizatorilor un indiciu cu privire la ceea ce se pot aştepta, deoarece acest soi vine cu o aromă dulce-acră de fructe de pădure și mentă.

Există și o parte terapeutică a acestei tulpini. Cei care folosesc Bacio Gelato din motive medicale susțin că ea lucrează pentru a alunga depresia și anxietatea destul de ușor. Dacă vă luptați cu greața sau cu lipsa poftei de mâncare, acest soi ar putea ajuta. În cele din urmă, ca și în cazul majorității tulpinilor hibride, această tulpina ar putea fi o opțiune eficientă dacă vă supără durerea fizică.

Chiar dacă sunteți un mare fan Gelato sau Sherbert, profilul său unic de aromă și amestecul larg de efecte raportate sunt suficiente pentru a atinge interesul aproape oricui. Dacă nu sunteți sigur unde vă aflați când vine vorba de toleranță, cel mai bine este să încercați această tulpina seara când nu aveți prea multe lucruri de făcut. În caz contrar, integrați-o în rutina de după-amiază pentru un impuls instantaneu!

 

 

 

 

 

Ultimele postari ale lui Val (vezi toate)
Distribuie și tu:

Info

MedicalDurere, Depresie, Anxietate
EfecteRelaxare
AromeFructe de pădure, Mentă

Reviews

Review Bacio Gelato.

 

 

 

 

 

 

Ultimele postari ale lui Val (vezi toate)
Distribuie și tu: