Origine: SUA

Genetica: Sour Double x Alien Dawg

Tip: 50% Sativa – 50% Indica

THC: 28%

 

Descriere

A-Dub este o tulpină echilibrată cu o aromă complexă. Această tulpină, care a fost crescută inițial în California, este o încrucișare între Sour Double și Alien Dawg.

Cu Sour Diesel, Chemdawg și OG Kush în lista strămoșilor recenți, A-Dub oferă o potență cu efect rapid și este potrivită pentru o varietate largă de utilizări. Nivelul de THC este impresionant, fiind măsurat între 17% și 30%.

Această tulpină crescută în California se distinge prin florile bine formate, grosolane, cu forme neregulate. Structura este influențată de Indica, cu frunze mici care se curbează strâns spre interior într-un centru compact. Frunzele sunt de o nuanță verde măsliniu și sunt răsucite printre pistili portocalii și maro. O concentrație mare de tricomi albi acoperă colțurile interioare și exterioare ale mugurilor, un însemn al potenței lor.

După ce au fost uscate corespunzător, A-Dub are un miros floral predominant cu un accent plăcut de lămâie verde. Pe lângă aceste arome se poate resimți și un iz de pământ umed.

Această tulpină oferă o stare de concentrare, euforie și relaxare, fiind utilizată pentru a combate simptomele de depresie, ADHD și stres.

Datorită mozaicului de influențe genetice, A-Dub își face efectul repede și oferă o stare de relaxare minte-corp. La început fumătorii pot resimți o creștere a fluxului sanguin la nivelul feței care provoacă o ușoară presiune la tâmple sau o îmbujorare a obrajilor; unii fumători au adăugat și o creștere a producției de salivă.

Odată ce aceste senzații devin mai familiare, consumatorii tind să intre în acord cu modul în care A-Dub schimbă percepția mediului înconjurător. Această tulpină poate distorsiona stimulii audiovizuali și poate oferi senzația puțin ciudată de dilatare a timpului. Cei care vor să se bucure de această parte o pot amplifica prin conținut media cum ar fi un playlist potrivit. A-Dub oferă și un oarecare nivel de stimulare cerebrală și îi poate inspira pe unii fumători să se angajeze într-o gândire asociativă, făcând lucruri care în general nu prezintă interes. Aceste proprietăți pot face uneori chiar și activitățile plictisitoare cum ar fi spălatul rufelor sau vaselor să pară distractive. Consumatorii care se simt mai puțin productivi material în general se pot bucura de efectele feerice ale A-Dub, alunecând ușor într-o lume a viselor. Cu cât starea de high progresează, transmite mai multe valuri de relaxare spre membre. Consumatorii care au fost mai activi înainte pot simți nevoia să se așeze iar cei care sunt deja relaxați se pot afunda liniștiți în ambient. Caracterul general liniștitor și euforic al acestei tulpini o face potrivită pentru socializare. Pentru că este o tulpină cu efect relaxant, este recomandat consumul undeva mai târziu în cursul zilei sau spre seară.

Versatilitatea acestei tulpini îi oferă și o serie de utilizări pentru pacienții care folosesc canabis în scop medical. Starea de concentrare oferită inițial îi poate ajuta pe cei cu deficit de atenție să se concentreze pe sarcinile propuse. Proprietățile de alterare a stării pot ameliora temporar simptomele de stres moderat și depresie ușoară. Fiziologic vorbind, starea de high a corpului oferită de A-Dub poate ameliora dureri profunde și unele mai puțin serioase cum ar fi crampele sau durerile de cap. Pentru că poate provoca modele de gândire intense și paranoia, pacienții predispuși la panică și paranoia trebuie să fie atenți când consumă această tulpină.

Deși este o tulpină populară, semințele nu prea se găsesc online. Cei care doresc să cultive această tulpină, trebuie să procure clone de la distribuitori autorizați.

A-Dub este o tulpină potentă și echilibrată, o opțiune bună pentru introspecție sau pentru o seară relaxantă cu prietenii. De asemenea, faptul că are o producție mare de rășină o face potrivită pentru producția de hașis sau alte concentrate.

 

Tradus de: Andrei Ilade

 

Ultimele postari ale lui Val (vezi toate)
Distribuie și tu:

Info

MedicalStres, Depresie, ADHD
EfecteConcentrare, Relaxare
AromeLămâie, Pământ

Reviews

Review A-Dub.

 

 

 

 

 

 

Ultimele postari ale lui Val (vezi toate)
Distribuie și tu: